Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (199)

plakát

Absolvent (1967) 

Další z velmi dobrých scénářů spolu s kvalitní prací Nicholse. Odzbrojující scény, hlášky a rozhovory. Zajímavá kamera, která tak nějak doplňuje atmosféru filmu a dodává všemu šmrnc. A to vše doplněno parádní muzikou. Tak asi nějak tak.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Příběh, který zná snad každý. Geniální pohádka, která na plátně trochu pokulhává, nicméně poutá! Underland je ztvárněna Burtnovským stylem - jak jen imaginace dovoluje. A i když by film měl stavět na ztvárnění Říše divů, neni tomu tak. Příběh staví na Kloboučníkovi a Srdcové královně. Alenka vedle nich vypadala šedě, myš v koutě. Musim taky vyzdvihnout garderóbu, kterou Alenka ve filmu vystřídá - prostě nádhera! Film jsem tedy neviděla ve 3D, a to kvůli dabingu, který by v kinech měli zakázat! Zkráceně je to krásný výlet do světa, kam bych ihned skočila - čekuju králiky!

plakát

Annie Leibovitz: Život objektivem (2006) 

Jakožto laxní fanynka fotografie jsem tento snímek hodně ocenila. Jedná se o jednu z největších ikon fotografie a tento dokument to jen utvrzuje. A hlavně, že nadání není všechno - musíte dřít! A upřímně jí závidim turné s Rolling Stones, to musel bejt nářez! Obdivuju jí a jsem ráda, že mi jí někdo mohl přiblížit.

plakát

Anonym (2011) 

Nejdříve jsem měla 3, ale po rozvážení jsem dala 4 - a zase se vratila ke 3. Hezké ztvárnění Londýna a hlavně divadla / to se mi líbilo moc, jak lidé přožívali představení a v mysli věřím, že to tak opravdu bylo/ a příběh byl poutavý, protože jestli máte rádi Shakespeara aspoň trochu, tak vás tato otázka víc než jednou napadla. Ale stejně to vše stojí na Rhysovi a stojí to dobře.

plakát

Archipelago (2010) 

Lehce nedotažený scénář, což ubližuje jinak ambicióznímu snímku. Prázdniny, rodina a 2 týdny v opuštěném domě. Matka, dcera a syn, spolu s kuchařkou, která přihlíží celé nevyrovnanosti v klasickém modelu. Počasí, okolní prostředí a ložnice domu jsou výborné kulisy. Film na 3, ale za Hiddlestona je to 4- !

plakát

Avatar (2009) 

Vím, že tento film neměl ambice co se týče příběhu, a to mě trochu zklamalo. Digi - nemusim ani snad nic psát, ale takovýhle příběh plný kliše až po korunu toho stromu tam, to by jeden plakal. Viděla jsem film až po roce od davového šílenství a myslím, že mi to víc než pomohlo k tomu, abych film viděla střídmě. 2 hvězdy jen a jen za digitální provedení a za ty modrý lítající kytky či co. Nová technologie je fajn, ale radši se budu koukat na kvalitnější film - a teď mě zabijte!

plakát

Avengers (2012) 

Měla jsem přehnaná očekávání, takže jsem byla v celku zklamaná. Což ale nic nemění na tom, že to je výborná Marvelovka. Překvapil Hulk, který mi snad byl nejsympatičtější superhrdina, hned vedle Lokiho (který je dle mého jeden z nejlepších záporáku na plátnech). Už teď se chystám do kina podruhé...