Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (426)

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Ano, konečně jsem to viděla a teď fakt hodně lituju že jsem na to nešla do kina, pač to bylo absolutně awesome!!! A jesli jsem u nějakýho filmu nevědela kam s očima, byl to tenhle... @___@ (se divím že se mi o tom nezdálo :D )

plakát

Kontakt (1997) 

Asi jedinej film kterej mě pokaždé když ho vidím dojíma k slzám. Stejnej pocit, jako když jsem ho viděla poprvé. :)

plakát

Sunshine (2007) 

Úžasný, už si ani nepamatuju kdy jsem měla naposledy takovej soucit s nějakou posádkou vesmírné lodě a bála jsem se o každej jejich krok (lidskou posádkou :D ). Plus ten pocit být tak blízko Slunci byl docela fascinujicí. Moc hezkej film, mile mě překvapil. Prostě miluju vesmírnou tematiku. + Chris Evans tam byl skvělej *_*

plakát

Gravitace (2013) 

Já se z toho filmu klepu ještě teď.. parádní vizuál, fakt dechberoucí vizuální orgie, doplněný slušným nervákem. Prožívala jsem s něma každičkej okamžik. 90 minut mi uteklo jako nic a užívala jsem si nádherný vesmírný záběry a realisticky udělaný ticho. Tenhle film 100% stojí za to vidět v kině, 3D formátu nelitovat. Jen škoda že jsme si neudělali výlet do Imaxu. Akorád teda v mým případě u některých scén mi vylítl tlak pěkně nahoru.. sugestivní film. Nádhera! A btw.. obsazení Sandy Bullock v tomhle filmu mě fakt děsilo, jelikož ju jako herečku nemusím.. Ale tady byla fakt výborná a navíc jí to slušelo, i ve skafandru! :)

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Oh.. tak krásně vizuálně zpracovaný vraždy... Který jsou ovšem naprosto morbidní a obskurní a gradujou s každým dílem, nádhera! :) Každopádně ze "vztahu" Willa a Hannibala jse mráz po zádech. Lecter je geniální, ten jeho hlas, s jakým klidem všechno říká.. a ty všechny okolnosti kolem, jde z něj fakt strach a zároveň bych chtěla strašně ochutnat něco z jeho kuchyně, pač to prostě vypadalo všechno tak delikátně! Mads Mikkelsen je užasnej.. ach to charisma! Chci druhou sérii!

plakát

Batman vs. Red Hood (2010) 

Paráda! Já snad pomalu přejdu na DC O_o (už trošku chápu, co nekteří viděj na Nightwingovi ^^;) 9/10 for me.. výbornej animák.. S příběhem na úrovni hranýho celovečeráku.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Viděno 23.6.2013 Velký Špalíček, 3D otitulkovaná verze. Konečně DC film, ze kterýho jsem se posadila na zadek! Superman byl můj první hero, jako malá holka jsem ho fakt žrala. Teď ho žeru znova O_O. (společně s Iron Manem, of course.) Já tomu nevěřila, ale musím uznat že Man of Steel šlape na paty Avengerům, minimálně to byl prostě větší akční mazec. Ikdyž podle traileru (viděla jsem jen jeden, ten uplně první) jsem fakt čekala temnou a spíš dramatickou podívanou, než takovou ultramonstrozní porci akce (nestežuju si :). I bez kapky humoru mě tenhle film naprosto dostal. Ten úžasnej Krypton na začátku, ta dechberoucí destrukce.. a ten naprosto bezkonkurenční zvuk World Enginu, kterej jsem fakt pocítila na plicích, díky aparatuře v kině. A hlavně žádný vyloženě patetický scény :). 9/10 for me, nářez prostě! Superman, jeho kondenzační pásy a aerodynamickej třesk! @___@ (můj 1500. ohodnocený film :) ) Btw.. General Zod is fucking hot! :3 Oficiálně můj numero uno komiksovej záporák (Ikdyž sorry, ale podle mě to zas až takovej záporák nebyl, měla jsem pro něj dost slušnou dávku pochopení). Michael Shannon, kterýho jsem doposud neznala, zahrál úžasnýho maniaka a já mu to spolkla i s navijákem.. se u Lokiho nestalo. :) You Are Not Alone Edit: Je to stejně dobrý i napodruhé! :P

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

No nečekala jsem že to na mě bude působit až tak temně. Pár scén mi neudělalo uplně dobře teda (zvlášť ta, s prvním uprchlým). Ještě že jsem si před kinem o tom filmu nezjišťovala vůbec nic a z traileru šlo výjmečně poznat absolutně prd. 9/10 for me. No a Bruce Willis se dvouma P-90.. well done, Bruce! :)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Bane zas tak nezaujal, vůči Jokerovi mám teda podstatně větší sympatie. Přesto velká spokojenost, v kině jsem si to užila :)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Tak Joker je naprosto brilantní záporák.. jěště teď mě z toho filmu mrazí. 95%