Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Sledování

Sledování (1998)

Stejný názor jako AngleAngie. Lépe bych to nepopsal. Stejně tak můj poslední neviděný film od Nolana.. Jak může být tak krátký film, tak pocitově dlouhý a hlavně člověk po 15 minutách neodlepí oči z obrazovky.

Old Boy

Old Boy (2003)

Tak pro můj první komentář jsem vybral film, který na mě dost silně zapůsobil. Asijskou filmografii mám moc rád, ale tenhle film mně doslova přikoval k obrazovce. Z Jižní Korey jde vůbec poslední dobou jedno velké překvapení za druhým. Dost jsem se vžil do hlavní role a to mě pustilo asi 10 minut po tom co jsem zjistil, že už film neběží a v hlavě mi pořád běžela píseň The Last Waltz z naprosto parádního hudebního doprovodu :o). Není divu, že se hned objevil chystaný remake (remaky jsou mi krutě proti srsti, ale prachy jsou hold prachy), na který nemám v plánu se podívat, ale stejně vím že to nakonec skouknu, ale výkon hlavního představitele a film jako celek dle mého názoru překonat nejde. Zkrátka takhle má podle mě vypadat dokonalý thriller!

Casshern: První samuraj nového věku

Casshern: První samuraj nového věku (2004)

Tak tenhle film me absolutne uchvátil, nejen ze jsem se nestacil kochat obrazem a hudbou, ktera neuveritelne hypnotizující a to podaní pribehu. Nevim jak popsat neco tak uzasnyho!

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Tak tohle je a bude vzdy ma nej trilogie co kdy vznikla. Je to jak kdybych si ji nechal natocit na zakazku, ten humor, Marty, Dr. Brown, Biff, howerboard, Delorein, hudba, scenar a takhle bych mohl pokracovat hodne dlouho. Zkratka at hledam jak chci na tehle trilogii nevidim ani jednu mouchu na konskym zadku. Videl jsem to tolikrat a vzdy je to jak poprve (a ja nechapal proc se otec porad dokola diva na Svejka :))