Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (156)

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Kvalitní zpracování tomu upřít nelze. Jinak mě to ale dosti nudilo a nezaujalo... Mam radsi filmy kde vystupuji mene vysinute postavy, s kterymi se da alespon trochu ztotoznit. Jinak Carrey konecne zvladnuta vazna role.

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

No film je to k ničemu. Co si budeme řikat - až na pár bojových scén vetřelce s predátorem je to jako film průměrný akčňák. Ale potenciál to má jinde - možnost interakce a psychologickýho zkoumání hlavních tří postav by jednou mohla třeba vést k zajmavým filmům...

plakát

Wimbledon (2004) 

Moc pěkná a příjemná komedie. Fakt. Jen ten scénář. Je to přesně ten typ scénáře, kdy si na začátku celého filmu řeknete co se asi tak stane a ono se to opravdu přesně tak stane. Tady to nějak, ale moc nevadí, jedná se o příjemný osvěžení z poměrně zajmavýho prostředí.

plakát

911 in Plane Site (2004) 

Vemte chlapa co mu nikdy žádná nedala, dejte mu video a máte 911 in Plane Site. Je to blábol něco jako ten Fárnhejt...

plakát

Animatrix (2003) 

Původní okouzlení prvním Matrixem je pryč a najednou to nemá zdaleka tolik do sebe. Vlastně to nemá nic moc, sem tam záblesk příběhu, sem tam trošku atmosféry a u Osirise dobrá animace. To je, ale asi tak všechno. Zklamání.

plakát

Bod zvratu (2003) (TV film) odpad!

Žádný divák není tak tupý, aby věřil, že se tohle může stát. A pokud je nějaká otrlejší povaha ochotna to repektovat, tak před ní leží jen bezduchý podprůměrný akčňák se zabíjením podprůměrně zpracovaného "hmyzu"...

plakát

Božský Bruce (2003) 

Nápad je super. Bůh černoch, Aniston je skvělá a Carrey už nevypadá na úplného blázna. Přidejte pár dobrých vtipů, které njesou úplně laciné a je to... dobrá komedie.