Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (19)

Nic než pravda

Nic než pravda (2008) (pořad)

Soutěž NIC NEŽ PRAVDA, vysílaná stanicí Prima, je českou verzí divácky úspěšné americké reality show THE MOMENT OF TRUTH (zemí vzniku této soutěže je však Kolumbie). Soutěžící mají za úkol pravdivě odpovídat ANO/NE na položené otázky, které jsou více a více osobnější a záleží vždy pouze na úvaze zúčastněného, zda se rozhodne hru ukončit, nebo v ní pokračovat. Na ty, co pravdivě odpoví všech 21 otázek, čeká pohádková výhra 5 000 000 korun. Nemusíte oplývat znalostmi, stačí pouze mluvit pravdu. Ale je to opravdu tak jednoduché?

Lovec žen

Lovec žen (1997)

Drayton "Dray" Jackson (Bill Bellamy) je playboy, který má ve svém životě pouze jediný cíl - mít sex s tolika ženami, s kolika to jen bude možné. Během plnění tohoto nelehkého úkolu si navíc musí dávat pozor, aby se žádná z jeho milenek nesetkala s jeho stávající přítelkyní Lisou (Lark Voorhies). To však ještě netuší, že jeho sestra Jenny (Natalie Desselle-Reid) plánuje společně se svou kamarádkou Katrinou (Mari Morrow) pozvat všechny Drayovy "přítelkyně" na mejdan, který má on sám navštívit.

Corner Gas

Corner Gas (2004) (seriál)

Kanadský seriál Corner Gas pojednává o životě Brenta LeRoye, majitele benzínové pumpy, která je na míle daleko jedinou možnou zastávkou i centrem dění v pusté rozlehlé prérii. V roli LeRoye se zde Brent Butt (tvůrce seriálu a několikanásobný vítěz Canadian Comedy Awards) vrací do svého rodného kraje, aby zachytil zdejší život a povolání, které toužil vykonávat v době, kdy ještě neznal svoji skutečnou budoucí profesi - totiž pumpovat benzín v malém prérijním městečku.

Guiana 1838

Guiana 1838 (2004)

V Anglii panuje domněnka, že otroctví bylo všeobecně zrušeno již roku 1833. Toto ustanovení se však nelíbilo stávajícím britským majitelům plantáží, jimž byly neplacené pracovní síly ku prospěchu.
Film vypráví příběh Indiánů přijíždějících do kolonie Britská Guiana (dnes Guyana), aby se zde stali pracujícími otroky v období zrušení nevolnictví během 19. století.

Ggot seom

Ggot seom (2001)

Děj filmu je rozdělen na tři části. První z nich nám představuje tři ženy, které vzájemně spojuje nepřející osud a psychické strádání. Ve druhé části se spolu hlavní hrdinky setkávají na cestě k ostrovu, který je proslulý svou léčící silou a ve kterém ženský trojlístek spatřuje možnou útěchu. Finální část filmu je věnována konverzaci hlavních postav na lodi směřující ke břehům ostrova.
Jedná se o Songovo první delší filmové dílo, jeho předchozí tvorba zahrnovala pouze několik oceněných krátkometrážních snímků.

Swamp Women

Swamp Women (1956)

Film SWAMP WOMEN byl jedním z prvních počinů režiséra Rogera Cormana. Děj se točí okolo tajné policistky Lee Hampton, která se spolčí se třemi odsouzenými ženami a společně prchají z vězení. Útěk z vězení je však pouze nepatrnou součástí o poznání většího plánu, jehož cílem je objevit skrýš diamantů ukrytou hluboko v bažinách Louisiany. Snímek je známý též pod názvy CRUEL SWAMP či SWAMP DIAMONDS.

Pistolník

Pistolník (1956)

Když je šerif malého městečka v Old West zavražděn bandity, jeho ovdovělá žena Rose Hood (Beverly Garland) přebírá manželův úřad a sama se snaží očistit město od padouchů. Při svém konání se však dostává do křížku s Ericou Page (Allison Hayes), majitelkou salónu, která skupuje levné pozemky v naději, že přes jejich město povede železnice. Page si najímá hledaného zločince Cana Mira (John Ireland), aby se Hood jednou provždy zbavil. Avšak Miro, který je spletený s Page, se do Hood nečekaně zamiluje.

Angel

Angel (1960) (seriál)

ANGEL je černobílý americký sitcom o krásné mladé roztržité Francouzce Angelique "Angel" Smithové (Annie Fargé), která přijede do Spojených států a provdá se zde za mladého architekta Johna Smithe (Marshall Thompson). Angel se vinou svého francouzského akcentu dostává do různých potíží kvůli jazyku a kultuře své nové domoviny.
Sitcom měl celkem 33 epizod a v Americe byl vysílán od 6. října 1960 do 10. května roku 1961 na televizním kanálu CBS.

Chuck Norris: Karate Kommandos

Chuck Norris: Karate Kommandos (1986) (seriál)

CHUCK NORRIS: KARATE KOMMANDOS je americký televizní seriál vytvořený a zahraný Chuckem Norrisem, který v pořadu ztvárnil sebe samého jako vůdce amerického vládního týmu válečníků. Tento tým tvoří: Chuck Norris, Pepper - přebornice na technologie a mechanička, Reed - Chuckův učeň a bratr Pepper, Kimo - obratný samuraj, Tabe - prvotřídní sumo bojovník a Too Much - mladý svěřenec. Společně bojují proti zločinci, který si říká Claw a jeho pravé ruce, mrštnému Super Ninjovi.

Kung Fu Kenobi's Big Adventure

Kung Fu Kenobi's Big Adventure (1999)

Krátkometrážní snímek z dílny filmaře Evana Mathera, v němž opět nechybí dobře známé "kennerovské" figurky vytvořené na motivy legendárního filmu STAR WARS.
Hlavní postavou „filmečku“ je Obi-Wan Kenobi vydávající se zachránit vesmírného pašeráka Hana Sola a Lukea Skywalkera, které ve svých spárech drží ďábelský gangster Jabba Hutt.

Yin! Yang! Yo!

Yin! Yang! Yo! (2006) (seriál)

YIN YANG! YO! je animovaný seriál o dvou králičích dvojčatech (statečném Yangovi a inteligetní Yin), které trénuje stará nabručená panda Mistr Yo. Společně se učí posvátnému umění Woo Foo -speciálnímu typu bojového umění, které v sobě snoubí sílu a magii, aby ochránili svět před všemi zlými padouchy, kteří by jej chtěli poškodit, zničit, nebo ovládnout.

Team Galaxy, le collège de l'espace

Team Galaxy, le collège de l'espace (2006) (seriál)

TEAM GALAXY je francouzský animovaný seriál o skupince přátel, snažících se skloubit školu s volným časem. Tři hlavní hrdinové (Josh, Yoko a Brett) jsou studenty Galaktické Střední, školy, která zastává galaktickou právní moc a jejímž úkolem je zamezit kriminalitě v galaxii. Není tedy divu, že její žáci neplní pouze nám známé a „nudné" úkoly, ale také vzrušující vesmírné mise.

Monster Warriors

Monster Warriors (2006) (seriál)

MONSTER WARRIORS je kanadský seriál původně vysílaný kanálem YTV v Kanadě, u nás se objevil ve vysílacím programu stanice Jetix.
Čtyři talentovaní teenageři (Luke, Antonio, Tabby a Vanka) společně chrání Capital City před útoky ďábelských monster, za jejichž vznikem stojí pomstychtivý neúspěšný režisér Klaus von Steinhauer, kterému se podařilo jeho filmové obludy oživit.

Dennis - postrach okolí

Dennis - postrach okolí (1986) (seriál)

DENNIS - POSTRACH OKOLÍ je americký animovaný seriál založený na komiksu Hanka Ketchama. Mladý blonďatý chlapec s rozpustilou povahou, Dennis Mitchell, zažívá množství dobrodružství se svým psem Rafem a kamarády Joeyem, Tommym, Margaretou, Ginou, PeeBeem a Jayem. Problémem však je, že se velká část jeho nezbedností úzce dotýká i Dennisova nebohého souseda George Wilsona, který nejvíce ze všeho touží po ničím nerušeném klidu.

Bobkův svět

Bobkův svět (1990) (seriál)

Animovaný seriál BOBKŮV SVĚT je komickým pohledem do každodenního života Bobbyho Generica a jeho abnormálně divokých představ o světě. Bobby žije v typickém předměstském sousedství, pořad však zavede diváka do Bobkovy nejhlubší fantazie, světa plného odvážných dobrodružství a neuvěřitelných zázraků.

Tajné spisy psů - vyzvědačů

Tajné spisy psů - vyzvědačů (1998) (seriál)

Animovaný seriál pro děti vytvořený televizní společností Saban Entertainment vysílaný na stanici Fox Kids od roku 1998 do roku 1999, kdy byl seriál zrušen.
Psi vyzvědači jsou světovou psí organizací, jejichž úkolem je od pradávna pomáhat člověku a chránit jej před všudypřítomným zlem, katastrofami i před sebou samým. A to všechno v nejvyšším stupni utajení!

Smetiště

Smetiště (1998) (pořad)

Konstruktérská soutěž Smetiště má svůj původ ve Velké Británii, její originální název zní SCRAPHEAP CHALLENGE. Později se rozšířila také do Spojených států, kde je známá pod názvem JUNKYARD WARS. Obě verze vytvořila britská televizní společnost RDF Media.
V každém dílu musí týmy soutěžících vytvořit stroj, s jehož pomocí budou později plnit nějaký specifický úkol. Na jeho výrobu mají pouhých 10 hodin a pro svou práci smějí využít jen materiál, který najdou na smetišti. Po vypršení časového limitu se oba týmy utkají tváří v tvář ve finálním klání, kde porotě (v níž se zpravidla vyskytuje odborník na daný obor) předvedou výsledky svého snažení.

Hledá se táta

Hledá se táta (2008) (pořad)

HLEDÁ SE TÁTA je seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým maminkám najít životního partnera a jejich dětem tatínka. Po dobu několika měsíců budete mít možnost nahlédnout do soukromého života nejen maminek, ale i jejich nápadníků.

Yago, syn džungle

Yago, syn džungle (2001) (seriál)

Yago Valdez strávil většinu svého života v divočině. Jeho matka byla zavražděna, v mládí jej vychovával Gardel Valdez, kterého Yago považuje za svého otce. Ve skutečnosti je ale synem Franca Sirenia, muže, který měl údajně zahynout při požáru domu. Franco sice plamenům unikl, ztratil však paměť. Ve svých 28 letech se Yago dovídá jméno svého pravého otce. V té době se také setkává se sympatickou dívkou Morenou. Ta právě prožívá velké zklamání kvůli svému snoubenci Thomasovi, který ji opustil těsně před svatbou. Aby utišila svoji bolest, přijímá pozvání své kamarádky Laury a odjíždí na prázdniny do pralesa. Yago a Morena se do sebe na první pohled zamilují a stráví spolu spoustu kouzelných okamžiků. Morena se však cítí stále zranitelná, vrací se tedy zpět do Buenos Aires. Yago se vypraví za ní, poháněn nejen láskou k ní, ale především touhou poznat svého skutečného otce.

Reklama