Reklama

Reklama

Kung Fu Kenobi's Big Adventure

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 1999, 7 min

Režie:

Evan Mather

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek z dílny filmaře Evana Mathera, v němž opět nechybí dobře známé "kennerovské" figurky vytvořené na motivy legendárního filmu STAR WARS.
Hlavní postavou „filmečku“ je Obi-Wan Kenobi vydávající se zachránit vesmírného pašeráka Hana Sola a Lukea Skywalkera, které ve svých spárech drží ďábelský gangster Jabba Hutt. (Lukaaasek)

(více)

Recenze (5)

Shit 

všechny recenze uživatele

Opět nic moc, jen sled scének, kdy plastovej panáček Obi Wanna bitkaří za podpory hudby z filmu Pee-wee. No nevim, nějak mě tohle nebaví, i když už to aspoň neni tak chaotický ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Co na tohle říct? Blbina na entou, ale já se dobře bavil když si vybavuji scény ze Star Wars...opět skvěle vybraná hudba, ale příště by Mather mohl vymakat dětinskou "animaci". Jinak pro "neznalce" Star Wars nepochopitelná a nezábavná kravina. Dávám 30%...hvězdou je opět Yoda...tentokrát prdící :D ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

MacIntoshový kouzelník Evan Mather se svým přiblblým humorem rozjíždí další parodii na hvězdné války, která mě osobně docela příjemně překvapila, už jsem totiž ani nečekal že by Mather dokázal splodit něco u čeho by se střízlivý divák zasmál ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa paródia na Star Wars zmôže iba na fekálny "humor", nemá to cenu. Príliš alternatívne a random na môj vkus (všimol som si autorovu úplne nepredvídateľnú inšpiráciu - Pulp Fiction, Občan Kane). Vyzerá to ako sled náhodných obrázkov. Odpad ako traky. Ale chlapík je snaživý. ()

Reklama

Reklama