Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (8)

Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení

Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (1995) (TV film)

Původně bylo plánováno i šesté pokračování série, ve kterém se měl opět objevit Mark Dacascos jako Matt Reeves a postavit se samotnému Tong Poovi. Když však film nedosáhl slušného výdělku, bylo od této myšlenky upuštěno.

Kassandra

Kassandra (1993) (seriál)

Venezuelská telenovela Kassandra se stala zahraničně velmi úspěšnou, o čemž svědčí i její zápis do Guinnessovy knihy rekordů, kde je uvedena jako španělský (španělsky mluvený) TV seriál vysílaný v největším počtu zemí (128).

Bobkův svět

Bobkův svět (1990) (seriál)

Hlavní postava seriálu, 4-letý Bobby Generic (Bobek), je alter ego (druhé JÁ) tvůrce pořadu Howieho Mandela.

Bobkův svět

Bobkův svět (1990) (seriál)

Herec, komik a tvůrce pořadu Howie Mandel také Bobkovi propůjčil svůj hlas. Sám je pak v seriálu vykreslen jako Howard Generic, Bobkův otec (tato postava je taktéž namluvena Howiem Mandelem).

Nic než pravda

Nic než pravda (2008) (pořad)

Soutěž NIC NEŽ PRAVDA nemá své kořeny ve Spojených státech, jak se mnozí mylně domnívají. Skutečnou zemí původu je Kolumbie, kde se pořad poprvé objevil pod názvem NADA MÁS QUE LA VERDAD.

Nic než pravda

Nic než pravda (2008) (pořad)

V Kolumbii, která je kolébkou tohoto pořadu, byla prý soutěž zrušena poté, co zdejší moderátor položil soutěžící tuto finální otázku: "Zaplatila jste vrahovi, který zabil vašeho muže?" Žena odpověděla ANO a polygraf tuto odpověď vyhodnotil jako pravdivou.

Nic než pravda

Nic než pravda (2008) (pořad)

Pořad NIC NEŽ PRAVDA se s drobnými obměnami rozšířil již do 43 zemí světa. Jejich přehled a popis některých zahraničních verzí naleznete ZDE (anglický text).

Nic než pravda

Nic než pravda (2008) (pořad)

Polygraf (nesoucí populární označení detektor lži) se používá v kriminalistice nebo při náborových akcích FBI a CIA. Dříve se hojně užíval k odhalení špionáží.

Reklama