Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Zelená míle (1999) 

Spousta emocí a příběh, který Vám nedovolí se od filmu odtrhnout. To je Zelená míle... 5*!

plakát

Zaklínač (2002) (seriál) 

Pro čtenáře, kteří Zaklínače četli, je to díky zpracování z části zklamání. Na druhou stranu se většina příběhů snaží držet knižní předlohy, takže diváka zabaví vzpomínáním na příběh. Navíc Michał Żebrowski je jako zaklínač absolutně perfektní. Shrnutí: doporučuju srdcařům, divákům, kteří nejsou do 'Zaklínačologie' zasvěceni spíš ne.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Podle názvu a obsazení by člověk čekal nějakou tu originalitu, ovšem opak je pravdou. Je to až nechutná slátanina těch nejohranějších dialogů a scén.

plakát

Zelenáč a jeho House (2008) (seriál) 

Vtípkovat se jim sice vůbec nedaří, např. jejich 'vědecké minuty' jsou minuty utrpení. Na druhou stranu se ale člověk dozví, jak správně pěstovat pokojové rostliny. Díly: 1.Základy pěstování/2.Fíkusy/3.Kapradiny/4.Bonsaje(1)/5.Difenbachie/6.Cikasy/7.Hmyzožravé rostliny/8.Bonsaje(2)/9.Popínavé rostliny/10.Orchideje(1)/11.Jehličnany/12.Cizokrajné rostliny/13.Bromelie/14.Orchideje(2)/15.Kaktusy/16.Bonsaje(3)/17.Nezničitelné rostliny/18.Kvetoucí rostliny/19.Palmy/20.Bonsaje(4)

plakát

Světová invaze (2011) 

Hodně ohraných dialogů, ale ta neuvěřitelně živá kamera, která vtáhne do akce byla přesně tím, co pro mně tenhle film udělalo unikátním. Zkrátka příšerný thriller, ale úžasná akce. Proto za 5*