Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Byl jsem v noci 0:01 na premiéře v Brně v Olympii. Nevím co viděli den předem 2500 lidi na predpremiere ale film se mi jako fanouškovi Kazmiče líbil. Opravdu ale nejde o film ale o to co se divák dozví/jak je vnímavý. Nehodnotil bych to jako odpad. Myslím, že kdo to tak hodnotí, tak pořád nechápe o co jde. Ten kdo pochopil a chce se zúčastnit hry o 1 000 000 $ tak to zhodnotí kladně. Vždyť opravdu nikdo nic takového neudělal. Co se týče příběhu tak je těžké říct jestli je pravdivý ale je určitě hodně za hranou a je to Mega průser 😀. Ale jsem pro. Proč ne. Kamil je borec! Jediné mínus je, že se hra opět směřuje do Středočeského kraje (Praha, Lysá nad Labem). To znamená že půlka republiky je v nevyhode kvůli vzdálenosti. Čekal jsem že se to bude odehrávat někde u Kroměříže, odkud Kazma pochází. Ale to je jen můj dojem. Co by vlastně člověk neudělal pro takové peníze!

plakát

Zprávy ze světa (2020) 

Očekával jsem povedenější kousek ze světa westernu. Děj se celkově táhne na míli daleko. Jednoduše tento film zachraňuje pro oči diváka Tom Hanks. Dokázal bych si představit, že by mohl snímek být více dotažený k dokonalosti a k tomu i se více snažit zatáhnou diváka do děje. Pár akčnějších scén mě donutilo dát 3 hvězdy.

plakát

Dokonalá lež (2019) 

Docela zajímavé v nějaké části filmu vidět hlavní ''stařeckou'' postavu vyvádět jak mladík (běh, zabití,...) Zřejmě slušný oddíl ! Nicméně film neurazí ale ani moc nepřekvapí až tedy na celkem povedený konec, kdy se vše divák dozví možná i s trochou otevřené pusy jako u nějaké Kriminálky anděl.

plakát

Chlapec, který spoutal vítr (2019) 

Práce odvedena na jedničku pro klidný večer před spaní. Je až někdy mrazivé vidět, jak se kašlalo na lidi černé pleti. Jedno špatné rozhodnutí a déšť k tomu a je chudoba na světě.... Je dobré poukázat na tento příběh, který se opravdu stal a o kterém ví jen málo kdo.

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Toto je ohromující! Pro člověka, který nikdy nežil na Islandu, ten humor nepochopí. Pro ty co tu žijeme či jsme žili a mohli jsme ochutnat trochu té kultury a Islandských zlozvyků je to 2 hodiny báječného pobavení. Co víc dodat. Islanďané jsou každý rok hotoví z Eurovision tak se podařilo natočit tento JOKEMOVIE na Islanďany. Nicméně Islandská populace tento film nesnáší, protože jde podle nich o výsměch vůči Islandu. Za mě 5 hvězd. Velice zábavné! Velice chytlavá píseň!

plakát

Mosul (2019) 

Téměř utahaný 'béčkový' film plný bezhlavého střílení a nezajímavého konce. Za mě 3 hvězdy, protože se to alespoň odehrávalo v Mosulu. Akční scény ucházející ale jde vidět, že je to prostě po americku.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Říkal jsem si co po ''Faudovi'' na NEtflixu se stejnou tématikou shlédnout. Chalifat byla jasná volba a zjistil jsem, že jsem zvolil moc dobře. Od prvního dílu nabírala série neuvěřitelné tempo. Kdo by jen tušil, že to tak dopadne! Velice dobře ukázali autoři díla jak se snaží vymýt a následně naverbovat mladé muslimky do ISIS. Musím říct, že zde bylo značněji ztvárněno více pokusů o atentát než u výše zmiňovaného Faudy. Myslím, že v dnešní době by se mělo točit více takových filmů/seriálů o různých atentátech ať lidé vidí co je to za ''svinstvo" . Pro fanoušky arabských, ISIS,... obsahu vřele doporučuji!

plakát

365 dní (2020) odpad!

To je tak, když 'pšonci' chtějí napodobit 50 odstínů šedi... Hrůza děs. maximálně pro nějakého teenagera, který uvidí jak žena dělá felaci muži a chce si zpříjemnit večer.... Za mě odpad!

plakát

Vánoční kronika (2018) 

Super vánoční oddechový film, který ze mě vytrhl nechuť sledovat novodobé vánoční filmy. Velice dobře odvedena práce, jak představit Santovu práci o vánoční noci spolu s dvěma zvědavými uličníky :D . Zasazena komedie a přítomnosti do rodinné vánoční pohádky se velice podařila. Doufám, že se povedl i druhý díl stejně jako ten první.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Za mě jen 3 hvězdy. První série ze začátku nudná až v druhé půlce to nabralo grády. Druhou sérii bych hodnotil se třetí průměrně za to čtvrtá a pátá děs běz.... Chápu, že vetšina lidí tento seriál ''hajpla''neuvěřitelně ale za mě by to vše šlo dát do 3 sérií maximálně. Za mě opravdu jen průměr a to jsem od toho čekal více. Samozřejmě pro jiné osoby to může být velmi povedený seriál.