Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (419)

plakát

Otec Brown (2013) (seriál) 

První série byla dost průměrná, ale i tak jsem to bral jako skvělou oddechovku, hlavní představitel se mě zamlouvá, je to v krásném prostředí a člověk se i často zasměje, druhá série je lepší a i zajímavější, vždy se těším na další díl, baví mě špičkování mezi knězem a policií...1.série 3* 2.série 4*

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Nečekaná srdcovka, nádherný film o přátelství, snech, přáních, fantazii a bohužel i bolesti, ztrátě...Vždy se rád podívám na reprízu a několikrát se během filmu dojmu,slzy mám na krajíčku a nestydím se za to.

plakát

Království oceánů (2011) (seriál) 

Asi nejkrásnější dokument o mořské a oceánské fauně, co jsem kdy viděl, nádherné, dech beroucí záběry, fakt krásné, hlavně v HD.

plakát

Winston Churchill (2014) (TV film) 

Už dlouho jsem neviděl tak výtečný dokument o nějaké významné osobnosti, velmi vyvážené a pravdivé, velmi zajímavých a poučných 50 minut.

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) 

Není to až tak tragické, jak tady většina píše, ale má to velké trhliny...už ten název je zavádějící, Adam rozhodně není dobrodruh, je to dost strojené a sympatický moc není, ale dá se na to dívat, komentář Báry mně nevadí a většina navštívených míst je zajímavých, je to mezi 2 a 3 hvězdičkama, jak který díl...Chápu, že se to ale někomu nemusí líbit, jsou rozhodně lepší pořady o cestování :-)

plakát

Krajinou příběhů českých hradů známých i neznámých (2011) (seriál) 

Velmi zajímavý dokument o našich hradech, člověk se něco dozví hlavně o těch méně známých a hlavně zřícených.Jen to mohlo být trochu delší a obsáhlejší. Je to i dobrá inspirace na hezký výlet.

plakát

Most (2011) (seriál) 

Vynikající kriminální seriál, který je jiný, severský, ale má neskutečnou gradaci...

plakát

Paddington (2014) 

Moc hezký a milý rodinný film,s perfektní atmosférou. Příjemné překvapení, dětem se to moc líbilo a malá Andrejka o něm mluvila celou cestu domů.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Upřímný a milý film, ale pár věcí tam bylo nelogických,takových 3,5, ale, že je to něco jiného a slušný debut, dám za 4.

plakát

Klenoty naší krajiny (2015) (seriál) 

Výborný pořad o naší přírodě, moc hezky natočené se zajímavým komentářem Mirka Vladyky.Povedené!!!