Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (153)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Průměr. Film ve mně zanechal dojem, že byl honem honem sesmolenej na koleni. Zápletky jsou jednuduchý, nedopilovaný. Věru, nenadchlo mě to...:-(

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Roztomilé a dojemné. Líbí se mi detaily, které dávají filmu smysl.

plakát

Americké psycho (2000) 

Celkem hvězdně obsazený film, dobře vystižena povrchnost snobů, vraždících scén mohlo být víc a lépe vykresleny, závěr jsem moc nepochopila.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Já ti nevim, co mělo ty příběhy spojovat? Najednou se to nedá pobrat. Je to nádhera, krásné masky, krásní lidé, ale je toho moc. Musim se na to podívat minimálně ještě jednou, aby mi došly všechny příčiny a důsledky :-)

plakát

Avatar (2009) 

Ve 3D je to fakt krásný. Děj je sice normálně předvídatelný, ale byla jsem z toho unešená. Ty hloubky a barvy...něco nového :-)

plakát

Až do města Aš (2012) 

Byl to mistrovstvký kousek v obskurnosti a nechutnosti. Holky ztratily poslední zbytky hrdosti a rozdaly se buranským primitivům s vidinou nějakýho lepšího života. Mnohokrát se mi chtělo zvracet.

plakát

Bastardi (2010) 

Ano, já vim, jak se chovaji tydle smradi z takovýhlech poměrů. Nepotřebuju se koukat na křečovitej slabej odvar skutečnosti...

plakát

Bathory (2008) 

Proč tam, doprdelepráce, byli ti dva šašci Polívka a Mádl? Nebejt těch, tak je to pěkně udělaný film v zajímavým pojetí. Ale tyhle dva blbové, co trapčí s rádoby super pokročilými nadčasovými vynálezy na mě působí až trapně a v kině jsem se při jejich scénách snažila zalezt pod sedadlo...

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Něco jako pohádka O ošklivém káčátku v chlapském podání. Umrněnej páprda se slizkým účesem, ve vytahaným pruhatým triku o 754 velikostí větším, ve kterém se mu rýsujou bradavky a jehož Prestige zažily 4 generace, dostane školení od nagelovanýho sice poněkud zženštilého, ale mezi ženami naprosto protřelého fráji. Mezitím nějaký vztahový dilemata jeho dcery a nechutnýho odulýho pubertálního losera syna, kterej nedokáže pochopit, že na o 5 let starší rybénku prostě nemá. Všechno by bylo jakž takž snesitelný nebejt závěrečného tklivého, sentimentálního a sebetrýznivého proslovu toho adolescenta před celou školou, jenž otec, již sebevědomý, nemohl nechat jen tak a jal se synkovi pomoci dalším neméně dojemným kýblem hoven, který nemohl být pro ostatní pubertální osazenstvo nikterak přínosný ani zajímavý. Tuhle americkou vlastnost filmů fakt nesnáším. Poté, ač to vypadalo všechno na totální rozpad a krach životů se to najednou zapomene, zalepí a zpraví. A ejchuchu, všichni pláčou dojetím a milují se a množí. Fuj.

plakát

Blok 99 (2017) 

Takhle se mi to líbí. S ničím se zbytečně nesrat a čapnout věci pořádně za pačesy. Rozhodně to nemá žádnej romantickej happyend, ale člověk je tak nějak uspokojen stavem věcí, jak se vyvrbí. Akční scény jsou parádní!