Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (179)

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Velmi realisticky pojatý thriller s výborným scénářem a dialogy - co jiného taky čekat od Haggise. Škoda jen nevyužitého Liama Neesona, který kdyby se vyměnil s Russelem Crowem, upoutal by mě na plátně asi víc. 75%

plakát

Černá labuť (2010) 

Velmi působivé " one woman show " v podání Natalie Portman. Je to hodně temné psycho, které zvyšuje tempo každou minutu až do konce. Jedinné, co mé hodnocení snižuje je, že jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Nic mě nepřekvapilo a Aronofsky mě pomalu začíná nudit tím, jak stejně jeho filmy působí a jsou natočené : Rekviem za sen, Wrestler teď Černá labuť - všechny tyhle filmy jsou natočené a působí podle mého stejně. Uvidíme, co předvede s Wolverinem až končně opustí existenční dramata a pustí se na něco jiného a že bylo sakra na čase!

plakát

Králova řeč (2010) 

Po dlouhé době historický film, který jen otrocky nepřepisuje dějepisné události, ale pracuje, hraje a obohacuje je. Je to výborný příklad, jak vytvořit film, který může bavit masy a zároveň se promítat ve školách při výuce dějepisu nebo pedagogiky. Když k tomu připočtu výborné herecké výkony v čele s ústředním duem Firth,Rush a líbivou a přesnou konzervativní režii, není o čem pochybovat a jen fandit, aby si tento film odnesl Oskara za nejlepší film, herce v hlavní a herce ve vedlejší roli.

plakát

Fighter (2010) 

Důstojný nástupce Rockyho s chirurgicky přesným herectvím všech zúčastněných a po dlouhé době výborným Balem.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Naprostej audiovizuálnní fetiš. Spíše než film je to jeden dlouhej videoklip na perfektní soundtrack od Daft Punk. Film má od začátku perfektní tempo které se ještě zvedá bitkami v aréně a vyvrcholí naprosto úžasným závodem na gridu. Pak ovšem přichází problém a s ním dvě věci: 1. ztráta tempa a zbytečné filozofování, které trvá asi půl hodiny a za 2. neskutečně prkrnej Garret Hedlund, kterej dokud neotvírá hubu je celkem snesitelnej, ale když se tak stane padá atmosféra a celková scéna hrozně dolů. Ještě, že se film ve své 3. třetině vzpamatuje a od bitky na diskotéce se zase pomalu dere nahoru. Kdyby se víc závodilo, bojovalo, hláškovalo a bylo víc motorek neváhal bych s plným hodnocením. Jinak Jeff Bridges výbornej jako Flynn i digitální Clu a Olivie Wilde sexy jako nikdy. !!!!PS!!!! Po několikátém zhlédnutí musím na maximum, je to kultovní nářez!!!

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Po velmi dlouhý době zase pořádnej western, kde je z každého záběru cejnit špinavost a drsnost. Bridges jako v každým filmu neskutečně válí. Na pomalost vyprávění sem si už u Coenů zvykl, takže sem si ho tentokrát vychutnával. Ještě bych chtěl zmínit naprosto famózního Barryho Peppera, kterej by si rozhodně zasloužil místo na plakátu víc než nevyužitý Josh Brolin. Rozhodně je tento film pro mě příjemné překvapení, protože jinak Coeny moc nemusím.

plakát

Epizody (2011) (seriál) 

Hrůza - po první epizodě

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Silná, emociálně nacpaná one man show Ryana Reynoldse. Rozhodně se to nesledovalo dobře a už se na to nikdy nepodívám. Film má hlavně ke konci neskutečnou gradaci a na to, že se kamera nedostane z rakve až na pár vyjímek nenudí. Po filmu ve mě zůstala beznaděj a úzkost. Noooo jdu se projít na vzduch!

plakát

Hvězdný reportér (2008) (pořad) 

Moderátor na nic, pořad na nic! Aby označili film Muži, kteří nenávidí ženy za akční film byla pro mě poslední kapka. A rozhodně mi to jako filmového fanouška nedá vůbec nic a vtipný mi to taky nepřijde!

plakát

Sociální síť (2010) 

I když si to nezdá, tak tohle není film o facebooku, ale je to výpověď o jedný generaci, která zrod Facebooku zažila!!!