Reklama

Reklama

Hvězdný reportér

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 25 min

Účinkují:

Tomáš Kraus, Michal Suchánek, Viktor Tauš, Jan Antonín Duchoslav, Václav Kopta, Eva Jeníčková, Veronika Freimanová, Juliana Johanidesová, Dorotka Dědková, Jitka Čvančarová, Miroslav Táborský (více)

Obsahy(1)

Filmový magazín kanálu Nova Cinema, zaměřený především na českou filmovou produkci a filmové festivaly v ČR. Přináší informace jak o mainstreamové tvorbě, tak i o malých filmech, uváděných v rámci filmových přehlídek a festivalů. Pořadem provádí moderátor Tomáš Kraus. Režie Martin Hammerschlag. (Rosomak)

Recenze (36)

Nautila odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Nemůžu. Přesně tohle nesnáším. Snaha o světovost a švihovej bulvár plná trapnosti a čecháčkovské nabubřelosti. Tomu všemu velí maximálně nechutný a nepříjemný reportér. Absolutně mě pořad vytočil, když z našeho MFF v KV udělal emtéváckou slezinu hvězdiček a pěkných tvářiček. A to nám to dřív jeden nejmenovaný slavný herec tak chválil, jak je tenhle festival opravdu kulturní a nebulvární a ne jak ta americká pozlátka. Děkujeme Tv Novo...Je to fakt, království za starej poctivej Kinobox! ()

nogi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tady hodnocení kolísá mezi 3 a 4 *, kdyby tam někdo nevybral tak skvělé scény z filmů a nebyl to pořad o filmu, jsem si jistá, že bych se asi přiklonila ke 3*. Občas si nejsem jistá, jestli se mám moderátorovi smát, nebo jestli mám brečet nad jeho vtipy (občas vymyslí i nějaký dobrý :) ) Kladně hodnotím filmy, komentáře k filmům i reportáže. P.S.Moderátor by měl přestat kouřit, má moc vychraptělý hlas :) ()

Reklama

Monyfik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto že má být filmový magazín? Jestli to někdo bere vážně, tak asi neví, jak vypadá filmový magazín-bulvární kecy o rádoby hercích si nechte do blesku, spy atd..., trapnost nade vše. Toto je Top star magazín jen na jiném kanálu a jestli se toto někomu líbí, prosím užijte si porci trapnosti:( Zlatý kinobox s Kohoutem a Holým. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých věcí tu je, ale nejhorší je moderátor, Tomáš Kraus je dost nesympatický. / Viděné epizody cca *4.díly / ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama