Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

škoda trochu ndného zpracování tak nosného tématu...pro ženy asi 10x zajímavější než pro muže.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

tak křehké a nádherné, jako Carey Mulligan sama. Žádné moralizování nebo filosofické úvahy nad jinak zatraceně nosným tématem. Tohle je romatické drama, které jen stojí na dosti neobvyklých základech. Miluju Andrew Garfielda!!!

plakát

Počátek (2010) 

Nářez, nářez, nářez. Inception možná ještě překročilo má očekávání. Akce tak akorát a skvělá, propracovaně zapojené do logiky filmu (rozhodně ne samoúčelná!), silné emoce vázané na dost těžká témata (vina, sebevražda), stoupající napětí, které je ke konci celé akce "vnuknutí" téměř nesnesitelné! Herci skvěle fungují jako tým i jako jedinci, Ellen Page konečně dostala šanci ukázat, že umí skvěle zahrát dospělou postavu, Marion Cotillard je geniální. O DiCapriovi není třeba ani mluvit, velice mě překvapil Watanabe. Hudba Hanse Zimmera není tak okázalá jako batmanovská, nicméně je stejně slvělá. Chris Nolan dokázal skvěle sladit aktraktivitu s myšlenkovou hloubkou! Dám si to ještě několikrát. Zatím 100%.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

To lehké zpomalení v první půlce druhého a lehké zkopnutí v závěru třetího dílu tvůrcům odpouštím, protože tohle je moderní britská televizní tvorba v nejlepší formě se vším všudy. Ad Cival: Spíš "Ritchie my arse", ne? :-D

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Nejlepší je asi vidět zpětně 80.léta...he's like me, man, he loves tits and Motley Crue :-)

plakát

Avatar (2009) 

"Krása" ve všech ohledech. Takhle vypadá krása zhotněná ve filmu. Za 166 minut se nenudíte. A vůbec to není tak "zelené", jak někteří tvrdí. Spojení člověka s přírodou energií je součástí myšlenkových systémů po staletí, a že jsem si zničili vlatsní planetu? Dejte pokoj, to je i v Červeným trpaslíkovi...

plakát

District 9 (2009) 

Daly by se vytýkat jemné nepodloženosti nebo nelogičnosti, ale proč? škoda si kazit zážitek. masakr!

plakát

Dorian Gray (2009) 

tak buď gotický horor nebo Wildea, obojí nejde! A Ben Barnes neumí hrát!

plakát

Komici (2009) 

Judd Apatow neudělal špatný film, jen je mnohem osobnější než všechny jeho předchozí kousky. Zasmějete se u něj párkrát a to ještě musíte dávat pozor a trochu se vyznat v americkém šoubyznisu. Ale snaží se říct víc o tom, jak žijí lidé, jejichž prací je "být legrační", to se cení a nedopadlo to tak zle. Navíc je ze všeho hodně cíti, že všichni lidi, co tenhle film dělali, jsou kamarádi... A Seth Rogen fakt neměl hubnout :-)