Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Mrtvá a živá (1940) 

Nebudu kometovat Hitchcocka, toho všichni kdo na jeho filmy koukají tak znají, ale film byl další neuvěřitelný zážitek. Po delším čase, když jsem si dával pauzu od mistrových filmů, jsem se znovu utvrdil v tom že Hitchcock je jen jeden. Klobouk dolů.

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Velice zajímavý filmeček, jak mého tátu tak mě tak mé mladší bratry zaujal a dívaly se bez pauzy, tak to má být, i slza ukápla asi stárnu

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Velice povedený a nevýdaný kousek. Kvalitou a ztvárněním mi snímek připomínal Gaunery které považuji za Trantinův vzchol. Sice jsem byl na tomto snímku s kině se třema holkama které to moc nechápali ale i přesto jsem si ho moc užil. tak to prostě dopadne když kameru vezme do rukou mistr.

plakát

VALL-I (2008) 

Skvěle mimicky vyjádřený a technicky propracovaný příběh.

plakát

Marnie (1964) 

Já nevím buď jsem příliž fixován postavou Alfreda Hitchcocka, nebo jeho filmy opravdu představují strhující podívanou. Každou vteřinu filmu sledujete a divite se propracovanosti, nejinak tomu bylo u Marnie. Velkolepý film vypovídající o vražedném traumatu z dětství, naprosto dokonale poučující.

plakát

Spáči (1996) 

Hodně emotivní až realistickynechutný snímek .

plakát

Big Lebowski (1998) 

Nářez , flegmoš jak má být..opravdu pohodový film ...

plakát

Václav (2007) 

Nebudu plácat že zezačátku byla sranda ale potom se to strhlo k dramaty až psychologii. Film byl opět něčím úplnějiným než na co je český divák zvyklí- emocemi naplněný film bych přirovnal k filmu Štěstí.