Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Jeden z nejsilnějších zážitků posledních měsíců když nepočítám nedávno skouknutý Grindhouse a píseň Is it Any Wonder od Keane. Naprosto dokonalý začátek skvělý scénář . Film mě trochu připadal jako Moulin Rouge, ale to vůbec nevadilo. Carrey zahrál jeho obvyklý styl ale přiznám se že jsem ho poznal až po pár minutách celého snímku. Nicméně film velice upřímný a dotýkajícíse a zarývajic se hluboko pod kůži...>mohu jen doporučit.

plakát

Letec (2004) 

Velice povedený film velie biograficky pojatý což se promítalo do celé nátury celkem velikého filmu . No od Leonarda jsem víc nečekal nejlepší výkon stejně předvedl ve filmu Chyť mě když to dokážeš s Tomem Hanksem . No celkem může film působit nudně a najednu stranu tomu opravdu tak je , ale na straně druhé je kypřící bezhlavé odhodlání něco dokázat což je úžasné . PARÁDA.

plakát

Let Fénixe (2004) 

No ja se docela bavil az na to ze scenar byl velice jednoduchý mam rad zapletky.

plakát

Lovci myšlenek (2004) 

Zařadil bych tento napínavý filmeček k filmům z lepší kapsy. Sice si dost potrpěl na lekačky a morbidní vykonání vražeb, ale i přesto musím uznat že se tvůrci nápad docela povedl-STÍSNĚNÉ PROSTŘEDÍ-Snad co mě zaskočilo a řekl bych že to právě bylo u filmu nedořešeno a to konec. jistě nebylo lehké ho vymyslet ale zde se moc nepovedl hlavní vrah to nemohl stihnout to se nedalo. Bylo zde přemrštěno náhod a to taky ztrácí na kvalitě. CELKOVĚ POCIT SLUŠNÝ..

plakát

Lovci pokladů (2004) 

MNO tak nápad jako dobrej zparcování no to byla taková slabší klasika (kalsická hondba za dobrodružstvím je lepší) . Nio k hereckým výkonům Cage -ta role mu vůbec nesedla on je jasným zločincem a jakoby ho tato role zůžovala v jeho možnostech -nic moc.Role Coighta nesedla mu jasný zočinec jiné role se mu nehodí.

plakát

Lupiči paní domácí (2004) 

Hodnotím 3.....Velice se mi líbil výkon Toma Hankse a celkem se se i pobavil, ale to bylo tak všechno.

plakát

Lví král 3: Hakuna Matata (2004) 

Hodnotím za 1b.......Co říci k tomuto bohem osvícené trilogii Lion Kinga každopádně každý díl má něco do sebe a nese s sebou srandy ranec. Podle mě 2 byla ze všech dílů nejslabší a zaslouží si menší uznání, no ale 3 tak ta stojí za to Skvělá návaznost na 1 díl, který byl skvěle propleten a zapleten do dalšího z mnoha příběhů Timona a Pumby ...TO JE DVOJKA (skvělý je taky seriál Hodujeme s Timonem a Pumbou) ...... Jsou zde skvělý seky. Prostě prča je to jeden z nej. animáků.

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

NEČEKANĚ VYDAŘENÝ FILMEČEK KREÝ VZNIKAL POD RUKAMA EASTWOODA . KDYŽ SEM VIDĚL PRVNÍ ZÁBĚR FILMU -řekl sem si no to zas bude klasika (prostě boxer ,v tom to případě boxerka, začína jak se říká od píky a pomalu , nebo velice rychle se dostává k jisté slávě) ZDE TO TAK NEBYLO PROTO SEM SE V POLOVINĚ FILMU ROZHODL ŽE MU DÁM ASI 4 HVĚZDIČKY JENOMŽE POTOM TO NA MĚ PADLO . SKORO SEM NEUDRŽEL SLZU BYLO TO VELICE CITOVĚ PROŽITÉ SLEDOVÁNÍ DOPOSUD SKVĚLÉHO PŘÍBĚHU. REJŽA SQELE ZOBRAZIL JAK RYCHLE JE MOZNE SE DOSTAT NA SPICI -TAK JAK RYCHLE JE MOŽNÉ RYCHLE SPADNOT DOLŮ TÉMĚŘ NA DNO.****************************************************************************** PROSTĚ JAK SKVĚLE NATOČENO TAK SKVĚLÝ SCÉNÁŘ TAK SKVĚLĚ HERECKY OBSAZENO*********************** KDYŽ SEM PORVÉ VIDĚL PLAKÁT TAK SEM SI ŘÍKAL TO BUDE NĚJÁKÁ NESMYSLNÁ AKCE ,ALE ČLOVĚK SE MÝLÍ A JÁ SE MÝLIL ,KDYŽ SE NA TENTO FILM KOUKNETE TAK NEBUDETE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ LIOTOVAT************************ JE TO BOMBA FILM A PATŘÍ K MÍM NEJOBLÍBENĚJŠÍM ......SVIK

plakát

Mistři (2004) 

Hodnotím za 3.....Více než pěkné . Docela zábavné --TAKOVÁ SPRÁVNÁ KTRAVINA NA ZASMÁNÍ--tokévé české usedlosti tehdejší doby mě osobně docela pobaví a když se k tomu přidá nějaký příběh je to v pohodě---

plakát

Moderní Popelka (2004) 

Ano divíte se proč tolik co? Povím vám to nechápu to saám , ale mne to připadalo jako nepostradatelný originál romantického bláznovství a vzpomínaám na to s radostí dodnes.