Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (74)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Chtěl jsem se vyjádřit obšírněji, zmínit solidní vizuální efekty, pozastavit se nad nezajímavým hraním hlavní představitelky, ale nakonec jen sděluji, že se ztotožňuji s výstižným  obsahem telegramu jistého V.  Až na to, že V. dal milosrdně 3 *. Já k tomu důvod nevidím, dávám 2.

plakát

Fargo - Season 5 (2023) (série) 

Výborný, hutný scénář, skvělý casting a především - výsledek je VELMI zábavný.

plakát

Bastard (2023) 

Za ztvárnění postavy Mikkelsenem uznání. Jinak ovšem, přes veškerou brutalitu, pohádka. Někdy až extrémně zjednodušující.

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Uvařit z námětu třetí řadu, bude značně nastavovaná kaše. Vše bylo řečeno, zázračné proměny nastaly, herecké koncerty některých postav oceněny.

plakát

The Royal Hotel (2023) 

Film se slabým scénářem nezachránila ani postava Hanny v podání vždy skvělé Julie Garner. Divím se, že roli přijala. Zřejmě kvůli přátelství s režisérkou, která v rozhovorech otevřeně přiznává, že očekává úspěch filmu díky velkému herectví Julie Garner.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Když s panem režisérem pracují dvě staré páky, z nichž jedna je tříoskarový kameraman, vznikne film, radost pohledět.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Když se rozhodnete zhlédnout tolikátou misi, víte do čeho jdete. A tato, velenákladná, skutečně potěší, stopáž není překážkou. Docela se těším na pokračování.

plakát

Baletka (2023) 

Mimořádně pečlivě připravené akční scény, přehledné, natočené kamerami z mnoha úhlů. Radost pohledět! Hudební doprovod vychází vstříc západním zvyklostem.

plakát

Pathaan (2023) 

Nevydržel jsem to dokoukat a došel jsem k závěru, že ten film je pouze pro Indy.  No a teď se divím vysokému hodnocení zde. Jsem většinovým názorem ovlivněn a zvyšuji své hodnocení na 1 *.

plakát

65 (2023) 

Převládají prvky dobrodružného filmu nad technicistním  sci-Fi. Dávám 3 *, ale takové poctivé.