Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Po tomto filmu jsem odcházel z kina v krásné optimistické náladě a usmíval se jen tak. supr film

plakát

Americké graffiti (1973) 

Jedním slovem nuda. Není to film mého gusta. Řekl bych, že je to film jen a pouze pro američany, protože my v čechách jsme rozhodně nikdy nestrávili celou noc tím, že jsme jezdili autem po městě a tak si vytvářeli zábavu (pokud někdo ano, tak ať si přidá 1 *). Písničky mě spíše rušily než by pomáhaly ději. 2** jen za to, že jsem u toho neusnul a za ty káry.

plakát

Brazil (1985) 

Jeden z mála filmů které jsem nedokoukal. Nuda nuda a zase nuda. Tento styl my prostě nesedí. A to mám jiné filmy od Gilliama rád.

plakát

Černá Dahlia (2006) 

Už po 30-ti minutách jsem se ztratil v té spoustě nezapamatovatelných jmen, čímž jsem moc nechápal co se tam děje. Pár scén bylo dobře napínavých, ale jinak trochu nuda.

plakát

Francouzská spojka (1971) 

Od tohoto filmu jsem čekal trochu víc vzhledem k hodnocení tady. První hodina byla nuda a druhá zase nad očekávání svižná. Takže dávám celkově 50% Přesně to vystihl Kulmon

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Pro milovníky psů to bude jasných 5*. Já mám psy taky rád, ale děj mi připadl hodně příkočarý a jednoduchý. Možná to bylo tím, že je to natočené podle skutečné události. Každopádně pro všechny co si chtějí propláchnout slzné kanálky to je ideální film. Kapesník nutnost.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Hodnocení se týká hlavně 1 a 2 série.