Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Španělská telenovela na pozadí loupeže. Dokoukáno jen abych věděl jak to dopadne, ale musel jsem některé pasáže přetáčet rychloposunem. Ani jedna sympatiská postava a všichni se chovají jak dementi. První dva díly ještě šli, ale pak se to začalo natahovat. Největší záhada je, jak může být nejlepší policajtka - vyjednávačka v celým Španělsku tak psychicky labilní a nikomu z nadřízených to nepříjde divný. Ma dobrý nápad a pak hned v zápětí se začne chovat jak dement. Ale asi to vše bude tím, že asi nerozumín španělské nátuře a jejich chování. Takže děkuji, ale do další řady určitě nepůjdu. PS: ta španělština se nedala poslouchat, musel jsem si to přepnout na docela kvalitní anglický dabing.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

Sledoval jsem jen první sérii a bylo to celkem ok. A pak jsem usoudil, že se dá trávit čas smysluplněji. Takže ostatní série šli mimo mě. Takže 3* jsou pouze za 1.S jinak by šlo hodnocení ke dnu.

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Je to jediný muzikál který jsem ochoten vidět a to už po několikáté. Jinak mě písničky ve filmech strašně nebaví a přetáčím je.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Byla to láska na první shlédnutí. Po skončení filmu mi bylo jasné, že lepší film jsem do té doby neviděl. Viděno poprvé s dabingem a ten je luxusní a k hercům pasuje přesně, hlavně Red je nadabován nezapomenutelně. Jako třešnička je to, že je to podle předlohy mého nejoblíbenějšího spisovatele.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

1. serie : 80% a to jen kvůli závěru, jinak jsem díly hltal jeden za druhým. Rozkoukáno na ČT2, ale ty hlasy mi nějak neseděli, tak jsem přesedlal na originál a je to o moooooc lepší. Těším se na 2.sérií.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

1. série : jasných 100%

plakát

Pro hrst dolarů (1964) 

Ve své době asi revoluční, dnešní optikou je to pro mě jen průměr. Doufám, že zbytek dolarové trilogie půjde nahoru.