Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Lucy (2014) 

Sci-fi moc nemusím, ale tento kousek mna bavil. Super herecké obsazení a příběh taky dobrý. Za začátek odebírám jednu hvězdičku.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Do děje seriálu jsem se vžil hned na začátku a nepustili mne to ani když seriál skončil. Asi deset dilu do konce poslední série jsem dokonce přítelkyni vylíčil jak to celé dopadne a ono to tak opravdu bylo. Čekal jsem ještě alternativní konec, který nakonec opravdu vyšel a tomuto konci jsem se musel smát ještě víc, než tomu prvnímu. Hodnocení 5* jsem dal někdy v půlce seriálu... Po shlédnutí všech dílů samozřejmě hodnocení neměnim.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Opravdu moc příjemný animak, který mi pripomel mladí strávené u segy nebo na pouti u videoher.

plakát

Následuj svůj sen (2011) 

Tak tomuto filmu nemám co vytknout. Film mně bavil od začátku až do konce. Myslím, že můžu doporučit tento film i nefotbalovým fanouškům a myslím že nikoho tím určitě neurazím. Děkuji za pěkně strávených 102 minut v mém životě :)

plakát

Nákaza (2008) odpad!

Musím říct, že větší kravinu jsem dlouho neviděl, film neměl ani hlavu ani patu, přeměňovat lidi na hitlery nebo nějaké araby? Promiňte, ale to už bylo fakt hodně ...

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Tento seriál si mně získal svojí drzostí, nechutností a sprostostí. David Duchovny alias Hank Moody zahrál svou roli na jedničku. Alkoholik a děvkař bez zábran, který když se vylíže z jednoho bláta, tak hned musí šlápnout do louže a někdy do hovna. Nicméně jako otec je fakt super. Pro svou dceru Beccu by se rozkrájel. Ne vsechny dily jsem sledoval s otevřenou pusou a s úsměvem na tváři, proto dávám 4 hvězdičky.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Musím říct, že film predčil mé očekávání. Čekal jsem nudný film se šimpanzema, ale toto jsem opravdu nečekal. Film měl hlavu a patu, super záver, efekty, zvuk...líbilo se mi, že opičky byly chytřejši než někteří herci...Co závěrem říct....klidně bych se na něj podíval znovu a doufám, že se natočí pokračování, které bude aspoň tak dobré jako tento film. Caesar je doma! :-)

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Musím říct, že jsem se hodně dlouho nezasmál u americké komedie jak u této. Film byl opravdu hodně praštěný, měl dobrý děj, McBride zahrál svoji roli na jedničku a Natalie Portmen se k němu náramně hodila....Hodně hlášek v tomto filmu mě fakt rozsekalo a myslím, že si je budu jestě hodně dlouho pamatovat.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Celý film klasická americká "romanťárna", s tím rozdílem že mě opravdu bavila a ten konec mně naprosto vyrazil dech a zůstal jsem na to hledět s otevřenou pusou a rukou jsem šmátral po cigárech, abych to rozdýchal. Příběh, závěr filmu a herecké obsazení (Robertovi a Emilie to celkem slušelo ;-)) opravdu super! Hodně zdařený film, který si podle mě zaslouží 5*!

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Rozhodoval jsem se mezi 3* a 2*, ve filmu jsem se párkrát pobavil, ale jinak mně to přišlo jako skoro každá americká komedie. Sandler je super herec a Aniston, no tak o ní se ani nebavím. Opravdu dobré herecké obsazení, které dalo tomu filmu trochu šmrnc, takže nakonec 3* :-)