Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Před úsvitem

Před úsvitem (1995)

Tenhle film mi tak učaroval až mi to vzalo slova. Simply beautiful. Vše, co kdy mělo být řečeno o lásce najdete tady. Naprosto jsem se zamilovala ... úplně náhodou, stejně jako oni! Dlouho jsem neviděla takhle krásně jednoduchý film, bez flashbaků, extra efektů atd. - prostě jen současnost, tady a teď.

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Co k tomu dodat? Všichni mě varovali, že je to ten nejdepresivnější film, co kdy viděli! Nutno zažít na vlastní kůži, aby člověk pochopil jak to mysleli! Hnus, hnus, deprese, deprese, D.E.P.R.E.S.E ...........never more. Mám pocit, že jsem se dočista zbláznila. Tento film by měli prodávat pouze s varováním, že je jen pro psychicky zdravé jedince.

Na dotek

Na dotek (2004)

Love is an accident waiting to happen. Desire is a stranger you think you know. Intimacy is a lie we tell ourselves. Truth is a game we play to win. Those who believe in love at first sight never stop looking.

Truchlivé dědictví

Truchlivé dědictví (2004)

Skvělý film, který se dotýká citlivého a málo diskutovaného tématu. Film po jehož skončení jsem ještě dlouho zírala na prázdnou obrazovku a který mě dostal svýma nepřikrášlenýma a skutečnýma scénama, při kterých mi občas bylo i špatně. Dojem to na mě zanechalo prvotřídní a pět hvězdiček je snad i málo!

Most do země Terabithia

Most do země Terabithia (2007)

Myslím, že všechno už bylo řečeno v komentářích tady, ale :-) Ano, Most do země Terabithia je nejkrásnější pohádka, jestli se to pohádkou dá nazvat, kterou jsem kdy viděla a to už se za dítě nepovažuji. :-) Myslím, že každý by měl zavřit oči a otevřít mysl a když to nedokáže sám, tak alespoň najít jednu AnnuSophiu Rob sám pro sebe.:-) Mimochodem její výkon excelentní a to co do filmu vnesla neuvěřitelné. Brečela jsem u filmu, brečela jsem po filmu a chce se mi brečet pokaždé, když si an něj vzpomenu, přesto jsem větší dávku optimismu ve filmu už dlouho neviděla. Výborný!

Phoebe v říši divů

Phoebe v říši divů (2008)

Od filmu jsem čekala pohádku o Alence v říši divů, zasazenou do dnešní doby a dočkala se výborného dramatu, který řeší jednak vztah mezi matkou a dcerou a jednak je o dítěti, které trpí psychickou poruchou, která mu neumožňuje zcela normálně vyrůstat v dnešním světě. O dítěti, které je JINÉ než ostatní. Elle Fanning ve své první hlavní roli ukazuje svůj obrovský talent v citlivém a krásném filmu. A jak sama Elle říká: ,, Každý be měl být alespoň trochu jako Phoebe,,. Plný počet, protože tento film vážně nemůžu dostat z hlavy!

Mother and Child

Mother and Child (2009)

Úžasný příběh, úžasné herecké výkony, úžasná režie = úžasný film!

Bratři

Bratři (2009)

Pro mě dokonalé, dokonalé - dokázala bych tu přehlídku úžasných hereckých výkonů a ten psychologický souboj, kdy každý bojoval sám se sebou a s tím co cítit, sledovat další dvě hodiny a věřím, že by mě to ani trochu nezačalo nudit. Tenhle film mě opravdu mile překvapil. SPOILER: Co když si přejete, aby váš manžel, bratr, otec, kterého jste nade vše milovali a postrádali, byl mrtvý? A co když víte, že si vaše manželka, děti a bratr přejou, aby jste byli mrtví? Tenhle film je tak citlivě natočen, že mám chuť si ho okamžitě pustit znovu! 100%