Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (257)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nebylo to tak zlé jak jsem čekal, ale nálepky "nejzbytečnější film" se tenhle remake už nikdy nezbaví.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Komentář Cervenaka zdaleka nejlíp vystihuje moje pocity. Tímhle tempem bude další Spiderman prvním drahým blockbusterem co si vyslouží "odpadové" hodnocení.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Jak tento film, tak Četa na mě zkrátka neměly efekt, jež jsem očekával. Nudné vyprávění které je jako časopis, jež si čtete ve vlaku - půl hodiny po dočtení už si pořádně nepamatujete, o čem to vlastně bylo, a rozhodně se nedá říci, že by vás to mrzelo.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Kdo má rád filmy, kde skoro nic nedává smysl, tak si tenhle Raimiho kousek náramně užije. My ostatní se budeme taky dobře bavit, ale opravdu nechybělo mnoho aby to nedopadlo dobře.

plakát

Austrálie (2008) 

Rozvleklejší slaďák jsem snad neviděl. Herci jsou skvělí (hlavně ústřední dvojka), dokonce i "Faramir" David Wenham v roli záporáka umí (kladné role mu však sluší mnohem víc:), ale takhle roztáhlý a nudný scénář jsem naposled zažil u Pearl Harbor. Tam to aspoň kompenzovalo závěrečných 20-30 minut, ale tady? Kdepak. Hughovi a Nicol to spolu sluší, tak doufejme že příště je dá dohromady nějaký trochu zručnější režisér s použitelnou story.

plakát

Avatar (2009) 

Cameron to prostě má v ruce. Při prvním zhlédnutí v kině jsem byl poněkud rozladěný z 3D, které mě prostě a krátce nenadchlo. Avatar naštěstí není jen o třetím rozměru a všechno ostatní šlape až neskutečně harmonicky. Musím přiznat, že teď už si vánoce bez Avatara ani neumím představit. Každoroční zkouknutí mě jen utvrzuje v tom, že Velkému Jimmovi se povedl další majstrštyk.

plakát

Avengers (2012) 

Můj problém s Avengers je ten, že mi jednotliví hrdinové přijdou buď směšní (Thor), nezajímaví (Cpt. America) nebo je přímo nesnáším (Iron Man). Jediný Hulk se (v lidské podobě ofc:)) nechová nebo nevypadá jak šašek z cirkusu. Film je podle očekávání příšerně přeplácaný, takže jediným pozitivem je rozpočet, který je opravdu vidět. Většině konzumní audience to podle miliardových tržeb očividně stačí, více inteligentní diváci by však měli od téhle šmatlaniny dát ruce pryč.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Divná pravidla, celkem nuda.

plakát

Baader Meinhof Komplex (2008) 

Film dravý jako mládí a dlouhý jako boj s terorismem. Po dvou a půl hodinách začnete věřit, že teroristé jsou vlastně lidoví hrdinové:-)