Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Biografie (4)

Madeline Carroll (herečka)

10.07.2011

Talentovaná Madeline Caroll vyrůstala L.A. Kalifornii. Její matka se stará o domácnost, otec pracuje jako dodavatel. Madeline vyrůstala spolu se třemi bratry. Se sourozenci jí pojí velké pouto a láska k hraní a užívání si společné zábavy. Má čtyřnohého mazlíčka psa jménem Spot. V pouhých třech letech se začala věnovat modelingu… (více)

JJ Feild (herec)

27.02.2011

John Joseph Feild narozen 1978 v oblasti Bulder - Coloradu. Když byl ještě malé dítě, celá rodina se přestěhovala do Londýna. John má dvě občanství: britské a anglické. Jeho otec Reshad Feild je britský spisovatel záhad. John má dva starší bratry a mladší sestru. Díky mamince se John rozhodl stát se hercem. Jako dítě chodíval… (více)

Flavio Parenti (herec)

05.02.2011

Flavio Parenti, italský herec a režisér s francouzsko-italskými kořeny, se narodil 19. května 1979 v Paříži. V letech 1999 – 93 studoval herectví ve Francii v Centre International de Valbonne. Navštěvoval školu Theater Stabile di Genova po jejímž vystudování získal diplom. Poté se uchýlil k práci v reklamní agentuře, kde… (více)

Trent Ford (herec)

02.02.2009

Narozen 16. ledna 1979 v Akronu v Ohiu. Jeho otec byl zkušebním pilotem v US Navy, matka pochází z anglického Birminghamu. V deseti letech se přestěhoval i s matkou do Velké Británie, kde strávil většinu svého dospívání. Je napůl angličan, napůl američan, nyní žije v Los Angeles. Mladý herec vystudoval Cambridge University s… (více)

Reklama