foto

Trent Ford

  • nar. 16.1.1979 (38 let)
    Akron, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozen 16. ledna 1979 v Akronu v Ohiu. Jeho otec byl zkušebním pilotem v US Navy, matka pochází z anglického Birminghamu. V deseti letech se přestěhoval i s matkou do Velké Británie, kde strávil většinu svého dospívání. Je napůl angličan, napůl američan, nyní žije v Los Angeles. Mladý herec vystudoval Cambridge University s titulem v angličtině. Po absolvování university zkusil štěstí v hereckém angažmá coby pohledný Jean Paul v seriálu ZÁPADNÍ KŘÍDLO.

Mezi jeho nejznámější filmové role, ve kterých se tento herec objevil patří např. UHOĎ JI, JE TO FRANCOUZKA!, LÁSKOU PRAŠTĚNÁ, OSTROV, PAST NA ŽRALOKA a KRVAVÝ ÚSVIT. Filmem Láskou praštěná se dostal do povědomí dívek neobvyklou rolí zasněného kluka Macona Forrestera, který se snaží získat přízeň u neobyčejně zajímavé Halley Martin.

Jinak Trent dělí svůj čas mezi natáčení filmů a práci pro televizi. A také se objevil po boku půvabné Scarlett Johansson v reklamě na parfémy Calvina Kleina, pro něhož se stal sympatický herec modelem.

strelenaL

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deserted
2015 Superior
2013 Burning Blue
2012 Possessions
2008 Rez Bomb
2007 Krvavý úsvit
2006 Park
Past na žraloka
2005 Ostrov
2003 Láskou praštěná
2002 Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Gosford Park
2000 Deeply

TV seriály

2011 Upíří deníky (TV seriál)
Klaus (S02E19)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Katerina (S02E09)
Rose (S02E08)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Občanská válka (S01E07)
2006 Spolužáci (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)

TV pořady

2003 New Tom Green Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace