Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (83)

plakát

Madam Web (2024) 

Vůbec nechápu tady ty recenze. Proč tady ta jakože kulturní elita ten film tak strašně hejtí ? Některé recenze navíc vypadají, že to dotyční snad ani neviděli. To se tady nějaká grupa domluvila, že ten film jako sundají nebo co ?  Ano, film nepatří mezi klenoty světové kinematografie, ale proč ta hodnocení na úrovni odpadu ? Ten film si jako zábavná popcornová oddychovka, která navíc docela svižně odsejpá, rozhodně zaslouží hodnocení vyšší, než co tady někteří předvádí. Ten film si to prostě nezaslouží. Ano, našli by se nějaké nedotažené věci, u těch přemýšlivějších i nějaké díry v logice a ano, na můj vkus to mohlo být i trochu akčnější, ale hodnocení 0 nebo 20% ? Záměrně ten film nadhodnocuji, abych tím vyrušil aspoň jeden ten odpad. A klidně se s těmi odpady třeba poserte.

plakát

The Last of Us - Hledej světlo (2023) (epizoda) 

Tak Ellie nám zvážněla ... Jsem (naštěstí) hrou nepolíbený, tak jsem zvědav, jak poslední vyřčené věty série prověří v budoucnu jejich vztah.

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Opět velmi slušné zpracování, velmi. Tak tentokráte něco o Ellie. Celý díl bylo jasné, kam to směřuje. Dozvíme se konečně, jak k tomu přišla .... a příjemný byl ten nádech retra v obchoďáku. BTW: pro radik92 : Tvoje sexuální orientace myslím nikoho nezajímá, tak zkus příště řešit něco jiného.

plakát

The Last of Us - Vydržet a přežít (2023) (epizoda) 

Takto má vypadat postapo ! Tvůrci se vytáhli s finální ultimátní jízdou. Tohle nemělo chybu. Odpustím jim proto trochu lehkovážné chování postav v tunelech i potom, na což málem doplatili.

plakát

The Last of Us - Drž mě za ruku (2023) (epizoda) 

Také s ohledem k tomu, co provedl aktivista Peter Hoar se třetím dílem, tady chtě nechtě musím 100%. Tohle je to postapo, které chci vidět. Má to šťávu, má to atmosféru a příběh se nám dál někam konečně posunul. Jen doufám, že tvůrci už z tohoto směru neuhnou a nebudou "experimentovat".

plakát

Mare z Easttownu - Iluze (2021) (epizoda) 

Více drama než thriller, ale totální pecka !! Od prvního dílu to zatím tak nějak až fyzicky i psychicky nepříjemně graduje, opravdu neskutečné. Tohle zavání jedním ze seriálů roku. Snad to ten blížící se závěr nějak nezabije.

plakát

Mulan (2020) 

Vzhledem k tomu, že tady někteří hážou odpady, protože se americká herečka Yifei Liu (původem z Číny) zastala hongkongské policie při postupu proti demonstrantům a protesty označila za ostudu, tak já proto naopak dám plnou palbu !!! - - - Videa z protestů : www.youtube.com/watch?v=V0iytr0qM90 , www.youtube.com/watch?v=bAd6EDMj2Kk , www.youtube.com/watch?v=H90hyUted9s - - - Někteří tady rádi používají dvojí metr. Zajímalo by mě, jestli také házeli odpady španělským filmům za to, když před několika lety policie brutálně mlátila a zatýkala Katalánce při jejich poklidných protestech za nezávislost. A to zdaleka nebyli tak agresivní, jako demonstranti v Hong Kongu.

plakát

Strážmistr Topinka - Zločin v kostele (2019) (epizoda) 

Tak tento díl si vzhledem ke kvalitě některých jiných dílů poctivě zaslouží vysoké hodnocení (a taky trošku nadhodnocené). Škoda, že v tomto duchu a stylu nebyl celý seriál.

plakát

Trojí hranice (2019) 

Výborný akční thriller, super pecka ! To jsem nečekal.

plakát

Aquaman (2018) 

Děkuji DC za pěkné Vánoce. :) Asi na to zajdu ještě jednou a možná tomu nakonec dám plnou palbu. Nádhera!! --- Druhá projekce (15.12.) a je to tam. Nedá se jinak než na 100%. Úchvatná podívaná, kde až na malé mouchy všechno bezchybně šlape jako na drátkách.