Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Rodinný

Oblíbené filmy (10)

Neobyčejný život Timothyho Greena

Neobyčejný život Timothyho Greena (2012)

Tento film nepotřebuje dlouhý komentář, ale já ho napíšu, tento film je geniální. Je výborně a nápaditě napsaný, výborný nápad dát rodičům kluka, který je naučí, jak být rodiči, mimochodem kluka, kterého každý musí milovat a geniální zápletka byla s listy a pozdějším rozdáním a jeho odchodem. Výborné herecké výkony, Cj Adams byl excelentní a škoda, že ho do filmu nevyužívají víc a dlouho jsem neviděl film,který by mě rozbrečel a vlil do mě tolik emocí. Nemůžu tomu dát menší hodnocení než 5*.

Melodie mého srdce

Melodie mého srdce (2007)

Výborný film, který já řadím s Forrestem Gumpem a Vykoupením z věznice Sawshank mezi to nejlepší, co bylo, kdy natočeno. Výborný výkon Freddieho Highmora, který hledá své rodiče pomocí hudby a skvělý výkon Robina Williamse. Skvělý zážitek doplňuje výborná hudba a dabing čt. ( původní dabing na dvd se mi tolik nelíbil.)

Smrt a život Charlieho St. Clouda

Smrt a život Charlieho St. Clouda (2010)

Nevím, kolik lidí vidělo tento film v kinech v Čr, ale příjde mi tak trochu zapomenutý. Loni šel na vánoce na Primě, tam totálně propadl. A dávají ho až po roce na Lovu. A přitom se jedná o výborně napsané dílo, místy sice ztrácí grády, ale pak to zase vrátí na super rovinu. Zac Efron a jeho bratr tu předvádí super výkony a pro ty, co mají rádi filmy,které vás dojmou, je to ideální věc.5*

Harry Potter a Kámen mudrců

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Nejhezčí pohádka. Možná tím, že tu je Harry ještě malý a nebo tím, že to točili ještě pro děti. Na to se můžu koukat pořád, i když to znám zpaměti, za 12let si to člověk už zapamatuje a to jsem to viděl ve 3 jazycích.:)

Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko

Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko (2011)

Výborný film o malém klukovi, který se snaží najít klíč, který jej spojuje s jeho zemřelým otcem. Jednak to pěkně připomíná 11.9.2001, ale hlavně to krásně ukazuje, že pokud člověk chce, tak všechno může dokázat. Role hlavního hrdiny mě fakt bavila, i jeho fobie, traumata atd. Velice příjemné dílo, které ani po dvou hodinách nepřestává nudit. Nejvíc mě dostalo, jak pouštěl svému dědovi, o kterém nevěděl, že je jeho děda, nahrávky ze záznamníku, které tam nahrál jeho otec těsně před náletem letadel do obchodního centra, kde zemřel. Film měl všechno , napětí, vtip, ale i dojemné části a pro mě jej řádím i nad Forresta a můj milovaný Shawshank.5*

Anděl Páně

Anděl Páně (2005)

Vtipná a skvěle napsaná pohádka, která ukazuje, že nebe a peklo patří k sobě.Skvělý výkon především Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka. Jiří Strach nezklamal a snad se dočkáme i pokračování, o kterém nedávno mluvil.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemia Rhapsody je úžasný film.Ůžasně natočená a je dokonale zahraná, dbali na detaily, neskutečně věrná atmosféra, co Vás strhne, ale to co předvedl Malek je neuvěřitelné.Když napíší,že byl dokonalý, tak ho urážím.Ten měl Freddieho nastudovaného do posledního detailu, do posledního pohybu a prostě to co předvedl bylo famozní, právem je nominovaný za tu roli na oscara. Mimochodem je mnohem hezčí než Freddie :D, Malek Vás strhne a už Vás nepustí a to jeho dokonalé herectví mě dojalo až k slzám, stejně tak ta atmosféra na koncertech a celého filmu. Nikdy jsem neměl tak jasno o hodnocení jako u tohoto filmu.5*a i to je málo, i když mě mrzí, že si tvůrci trošku přikrášlili nebo vymysleli věci do filmu a nebo změnili lehce realitu.

Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě (2012)

Netřeba slov.Dokonalost po všech stranách a nejvíc oceňuju genialní výkon Ezra Millera, to bylo něco neuvěřitelného.