Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (468)

plakát

Absolvent (1967) 

Perfektní příběh, geniální hudba.

plakát

Acid House (1998) 

Trainspotting všichni znáte. Taky všichni víte, jak úžasný film to je. Acid House je další knížkou od Irvine Welsh, ale její filmové zpracování se nepovedlo. Ani trochu. Kéž by se natočilo Porno.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Žít ve lži není nic příjemného. Ještě nepříjemnější je být z této lži vyveden. Ale lidská mysl se přenese přes ledacos... - - - To, jak dokáže postava Khalida rozseknout některé situace (vrány, "ženský gang"), je prostě brilantní! :-)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Po čtyřech dílech si snad už můžu dovolit nějaký ten názor :-) Nečekejte Avengers, superhrdiny. Tohle jsou agenti. Možná šablonovité, ale hodně dobře napsané charaktery. Klaďas Coulson, vtipní britští vědátoři, krásná Chloe Bennet. Je to takový Bond křížený s Indiana Jonesem. Díl od dílu lepší, ostatně, stojí za tím Joss Whedon.

plakát

Amadeus (1984) 

Stoosmdesátiminutová verze je přeci jen příliš dlouhá a utahaná, navíc velice rychle ztrácí na tempu. Ale i přesto jde o úžasný příběh. Ať se na to dívám jak chci, jsou to 4*, ale přeci jen, jednou bydlím v Kroměříži, tak k tomu přihodíme ještě jednu za ten náš krásný zámek ;-)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Co vychválit dřív? Postavy? Kameru? Hudbu? Krásný, pozitivní film, díky kterému se hned cítíte lépe...

plakát

Annie Hallová (1977) 

Mé první setkání s páně Allenovou tvorbou. Woody, že jsou i tvé předchozí / následující filmy tak okouzlujícně úžasné? Že ano? Že ano?! Prosím... :-)

plakát

Ant-Man (2015) 

Hodně příjemné překvapení, fakt jsem neměl od chlapíka co se dokáže zmenšit na velikost mravence (kdo to nevěděl či nečekal - sorry) vysoká očekávání. Nakonec to tedy dopadlo nadmíru dobře. Michael Douglas má sice asi sto roků, ale charisma jak ve třiceti, do Evangeline Lilly jsem se zakoukal už v prvním díle Lost a Paul Rudd se perfektně hodí do hlavní role a Michael Peña si to dává i tady i když v docela jiné poloze než běžně. Celý Ant-Man se totiž nese v uvolněném duchu a je opravdu zábavný. Z toho ale také plyne fakt, že vlastně není skoro vůbec napínavý...což mi teda nevadilo, protože celý film je taková jízda, že nemáte čas nad něčím takovým přemýšlet ;-)

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

První hodinu parádní jízda, při které jsem se královsky bavil. Ale jak se do toho začali plést démoni, zombie a kanibalové...moc překombinované, už to nemělo takyový drajv. To ,že všichni hráli sami sebe, je taky fajn. A Emma. Ta nesmí chybět.

plakát

Aquarius (2015) (seriál) 

První tři díly skvělé, parádně vykreslená atmoška Los Angeles v době řádění Mansonovy bandy. Pak ale nějak začíná docházet dech a upřímně, být to 'jen' dobová detektivka bez Mansona, asi by se nic hrozného nestalo.