Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (174)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Ještě by mohl někdo Zdeňku Pohlreichovi říct, že by si mohl odpustit ten kovbojsko-buranský kabát...nebo přejmenovat pořad na mstitel z kuchně:)

plakát

Antikrist (2009) 

Film mě nijak neurazil, ale ani nerozšířil obzory. Čekal jsem, že po shlédnutí mě bude film nutit o něm přemýšlet - ale nestalo se. atmosféra a herci výborní. Pro mě nejslabší Trieruv film.

plakát

Apocalypto (2006) 

Sugestivní film, který má celou dobu neuvěřitelné tempo. Skvělá alegorie s překvapivým koncem.

plakát

Armadillo (2010) 

Za cenu vizuální atraktivity je to dosti stylizované, tedy pokud to srovnáváme s podobným kusem Restrepo, který je záznamem bez tolika efektních záběrů a střihů a hlubší sondou do života profesionálních vojáku daleko od domova. Díky těmto zásahům to nakonec působí jako něco mezi filmem a dokumentem - takové klasické dánské dogma 95 z Afgánistánu... Ale i přes tuto skutečnost je to velice zajímavý film, který nabízí spostu podnětů k přemýšlení...

plakát

Auto*Mat (2009) 

"kdo sází silnice sklízí auta"

plakát

Baraka - Odysea země (1992) 

Nevím jak v roce 92´ ale já jsem se z filmu nedozvěděl v roce 09´ nic moc nového, nicméně je to pěkně až líbivě nasnímané. Obdivuji zvlášť schopnost tvůrce udržet vizi filmu v každém záběru, což ale nakonec neospravedlňuje film, který je i přes závažnost tématu poměrně krotký a neškodný. Dobrý komentář je oficiální text distributora (který je neobvykle kritický).

plakát

Barbar (2009) 

Něco mezi Vláčilem a Barbarem Conanem.

plakát

Basquiat (1996) 

film o výborném malíři natočený jiným velmi dobrým malířem.