Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (395)

plakát

Na shledanou tam nahoře (2017) 

Je to příběh tragický, přesto velmi, velmi poetický. I přeživší jsou oběťmi a každý se s tím vyrovnává po svém. Můžeme s nimi soucítit, můžeme jim pomáhat, milovat je a oni na to stejně budou sami. Takový jejich niterný svět, který my ostatní nemůžeme plně pochopit.

plakát

Bastardi (2010) 

Působivější, než většina hororů. Byl to jeden děs, který se mísí s pocitem bezmoci, skutečností, že tak to prostě je. Tohle se jen tak strávit nedá. I přes ten závěr, který nabídl příliš jednoduché řešení. Natočení tohoto filmu určitě vyžadovalo notnou dávku odvahy. Verbal má u mě za svůj komentář jedno velké plus.

plakát

Londýnský gangster (2010) 

Marná snaha v černém světě zůstat bílý. Člověk se zkrátka vždycky trochu zašpiní. Chyba je nebýt důsledný. Dobrý skutek bývá po zásluze potrestán. Za ten náhlý nečekaný konec, jako blesk z čistého nebe, dávám plný počet. Colin Farrell tu byl zkrátka třída.

plakát

Království nebeské (2005) 

Film byl pro mne mimo jiné i příběhem o tom, že hrdinou se člověk nerodí, ale stává. A pokud dostane do vínku i odvahu a smysl pro čest, dokáže věci k neuvěření. Je to vůbec můj nejoblíbenější film s Orlandem Bloomen, který můžu vidět znovu a znovu. Jako by zde hrál sám sebe.

plakát

Kdo přežije - Cookovy ostrovy (2006) (série) 

Pro mne zatím nejzábavnější řada. Skvěle si tam jdou po krku a neodpustí žádný podraz. Naprostou jedničkou je pro mne Ozzy, takový druhý Pirát z Karibiku. Jinak "děkuji" Cubinhovi, že nám, kteří jsme si to nestáhli z internetu, vykecal, kdo nevyhraje. Ten SPOILER je dobrý tak pro prvňáky, kteří čtou pomalu. Já se prostě včas nezastavila.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Jediný skutečně užitečný pořad, kde si člověk osvěží dříve nabyté vědomosti, případně získá nové. Jsem ráda, že i po těch letech stále existuje.