Reklama

Reklama

VOD (1)

Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (534)

tron 

všechny recenze uživatele

„To nemusíš.“ – „Musím. Za to, aký si ku mne bol.“ Vďaka dôveryhodnému Colinovi Farrellovi ma Kšeft za všetky prachy bavil vždy, keď bol na scéne. A to bol v podstate stále. No inak to nie je žiadny zázrak. Vedľajšie postavy (Thewlis, Friel) sú zbytočné, niektoré zvraty rušivé, koniec mi pripadal nadrogovane nevtipný, mnohé pasáže načrtnuté a následne zabudnuté (šialený fotograf s pištoľou) a hoci sa tomu vzhľadom na plagáty, trailer, obsah a fotky ťažko verí, Keira Knightley má, prehnane povedané, skôr cameo (!). Ak by scenárista nechcel naraz povedať milión vecí a zostal by pri niečom, čo pripomína remake milovaného Osobného strážcu, bolo by to lepšie. Škoda. Prehnané ambície tiež niekedy nie sú dobré. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

bla bla bla ... kecy kecy kecy ... Sice si už moc nepamatuju samotný příběh (který mimochodem vůbec není důležitý), ale z tohoto filmu bude kultovka. Není důležitý obsah, jde tu o formu a Londýnský gangster je víc britsky cool než všechny filmy Ritchieho dohromady. Casting na jedničku, hudba ze snu ... P.S. Jsem fakt rád, že na tohle nemusím psát "objektivní recenzi", nešlo by to :-) ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Příběh nápadně podobající se Carlitově cestě, ačkoliv nudnější podání trochu uspává diváka, a tak v první chvíli tu podobu nepoznáte, ale na konci filmu to člověka praští do očí. Drsný Farrell hraje svou roli dobře, ale chtělo by to větší originalitu, svižnější tempo, dynamiku a akci. Zbožňuji gangsterské filmy a Londýn - za to dávám 75%. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Svět filmu si se mnou škaredě zahrává aneb snaha o prolomení smolných výběrů posledních dnů vyšla, mírně řečeno, opět naprázdno, neboť už hodně dlouho jsem neviděla tak zbytečný a roztříštěný film, který nefunguje v žádné ze svých linií, každou scénu, obraz i charakter jen nakousne a už si to pádí bezhlavě dál, vstříc dalšímu znemožnění. Zklamání se nevyhnulo ani esu v rukávu s podobou Colina Farrella, který působil dojmem, že sám nerozumí, co se to tam, k čertu, děje, David Thewlis posloužil jen jako rádoby zábavná figurka, Anna Friel musela mít ještě i na premiéře tak dvě promile v krvi, aby jí bylo jedno, že nemá co hrát a Keira Knightley je na nejlepší cestě k tomu, abych se snímkům s její účastí vyhýbala obloukem. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

“Cool gangsterka”, ktorá sa márne snaží zaradiť medzi ritchieovky či ku Glazerovej fajnšmekerskej Sexy Beast. Dialógy sú skôr wtf než vtipné či ostré, spád minimálny, forma príliš konvenčná. Ani romantická línia nefunguje ako by chcela. Jediné, čo tento ukážkovo zle zrežírovaný film drží nad hladinou priemeru, je luxusné herecké obsadenie. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 19. června 2010 v Londýně, Hammerwoodském parku a v Los Angeles. (Kuzmik)

Související novinky

Colin, Keira a londýnský bulvár

Colin, Keira a londýnský bulvár

26.01.2009

Nebojte, nebudeme tady vytahovat žádné klepy a lechtivé nechuťárny. Ani se nezrodil další suprehvězdný pár. Tak se prostě bude jmenovat film, ve kterém se spolu objeví čerstvý držitel Zlatého glóbu… (více)

Reklama

Reklama