Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (395)

plakát

Ptáci v trní (1983) (seriál) 

Tenkrát, v době, kdy nebylo moc z čeho vybírat, mě to hodně bavilo...

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Ti dva mě opravdu bavili a Jennifer Aniston příjemně překvapila. Tentokrát je to opravdu romantická akční komedie od které jsem nečekala nic víc, než trochu odpočinkové zábavy po náročném dni a tento film to beze zbytku splnil.

plakát

Víla Zuběnka (2010) 

Byla to blbina, ale bylo to to nejzábavnější, co jsem v poslední době viděla. A teď nemluvím o bůhvíjakých uměleckých kvalitách, ale o prostém faktu, že jsem se dokázala od srdce smát něčemu, co je v jádru pozitivní. A smích je to, čeho se nám v poslední době sakra nedostává. Nad tím koncem jsem přimhouřila oko.

plakát

Next (2007) 

V podání Nicolase Cage film určitě hodně získal a námět je velmi zajímavý. Nejvíc ze všeho se mi líbila závěrečná hláška: "Ono se řekne budoucnost - pokaždé, když se na ni podíváte, změní se."

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

První polovina filmu mě naladila na skvělé napínavé drama a druhá polovina všechno, co jsem do té doby očekávala, naprosto zbořila. Jako by si tu udělali blázny i z nás. Zřejmě o to tu šlo, ale mě to zkrátka nevzalo. Jestli nás mělo právě tohle oslovit, tak mě tedy ne. První polovina za 5*, druhá s bídou za 1*. Ovšem výkon Di Capria to rozhodně nesnižuje, on je s každým filmem lepší.

plakát

Chůva v akci (2010) 

Jackie Chan tu byl takový miloučký, že ten jeho pohodový obličej přiměje člověka k úsměvu. I když to není bůhvíjaký film a původně jsem uvažovala jen o 3*, tak za tu pohodovou náladu, kterou dokázal vytvořit, dávám 4*.

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

Bylo to trochu jako v konverzačním kurzu, ale až příliš ze života. Přesně takhle to v něm chodí, jen ten přešťastný závěr se poněkud vymyká. Na plakátě jsou všichni v pohodě a mně bylo smutno.

plakát

Sim Salabim (2008) 

Miluju, když se malé zvířátko nedá a prosadí si svoje.

plakát

Přicházím s deštěm (2009) 

Steef nebyl sám, komu se dějová linie ztrácela. Byl to divný film ve kterém se ty čínské obličeje a zpátečky míchaly tak, až mi z toho oči přecházely. Nebylo to ani silné, ani působivé, ani netradiční. Mě to neoslovilo.