Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (156)

plakát

Za sny až na Mars (2022) 

Prostě romantická komedie. Je tam romantika a hlavně je celý film sarkasticky vtipný

plakát

KIMI (2022) 

Sympatická jednohubka

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Strašné zklamání. Totální spatlanina. Nejhorší špionážní seriál za poslední roky. Všechny postavy se tam chovají naprosto nelogicky, např. Stbák v klidu chodí do hospody, která je předtím označena jako hlavní místo disidentů. Všichni vědí, že je Stbák, protože při první návštěvě ukázal služební průkaz. Hospoda se jmenuje sokolovna a sídlí v objektu tělovýchovné jednoty. Celé je to těžko uvěřitelné a navíc nesedí ani historické detaily. Takhle to před rokem 1989 vůbec nefungovalo.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Dlouhý a nudný film. Pro evropského diváka nepochopitelné odkazy na 60. léta v USA. Bez znalosti, kdo to byl Roman Polanski a co se mu stalo v roce 1969 skoro nemá cenu chodit do kina.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Slabší scénář i děj zachraňují komediální situace, díky kterým film šlape. Výborná akční komedie s mnoha vizuálními triky, na kterých se tentokrát nešetřilo a bitvy ve všech evropských městech působí naprosto reálně, že zmatou diváky i samotného Spidermana :-)

plakát

Ke hvězdám (2019) 

Výborné herecké výkony, dobrý scénář, skvělá atmosféra. Moc rád bych dal lepší hodnocení, protože tématem se jedná o důležitý film. Bohužel celý film se od začátku bere až příliš vážně a příliš otevřeně tlačí na pilu až místy úplně křičí na diváka, že tohle je důležité vidět a přemýšlet.

plakát

Mé tiché myšlenky (2019) 

Od filmu jsem neměl žádné očekávání, ale právě proto mne víc bavil. Sled vtipných situací zde na plné čáře vítězí před vážnými momenty. Nejedná se o humor třaskavý a prvoplánovou komedii, přesto jsem se od srdce zasmál.

plakát

Podivuhodná dobrodružství Paula Harkera (2019) 

Příjemný dětský film, nad kterým není dobré příliš přemýšlet. Magická jízda, která bojuje s předsudky vůči jinakosti. Každý ze dvou hlavních hrdinů má svůj "problém", který jej významně odlišuje od zbytku společnosti. Film tak získává zvláštní poselství, které jsme už viděli mockrát, ale přesto je film svým způsobem originální. 70 %

plakát

Muž budoucnosti (2019) 

Minimalistický film přesně zamířený na oba hlavní hrdiny starého muže a jeho dceru, kteří spolu obrazně i doslova hledají cestu po celý film. Ačkoliv v anotaci se hodně mluví o krásách přírody, tak prostředí je nasnímáno hodně syrově - starý náklaďák, rozpadlé silnice - to vše přidává na výborné atmosféře celého filmu.

plakát

Šampion (2019) 

Další vynikající italská komedie. Skvěle vypointované obrazy a různé drobné gagy na pozadí. Film táhne nejen výborná chemie mezi oběma odlišnými, ale uvěřitelnými hlavními postavami.