Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (106)

plakát

Hroch (1973) 

aneb jak hroch sežral Hrocha v pavilonu vyzdobeném malbami od Rousseaua. film je to dost děsný, ale musím říct, že už jsem viděl tragičtější věci. "je to taková japonská blbinka, pytlík smíchu. ale on to má hrozně rád."

plakát

Pátek anebo jiný den (2005) 

odfláknutý scénář plně vynahrazuje skutečně nádherná kamera, díky níž jsem bez nejmenších problémů vydržel tento snímek až do konce.

plakát

Červený pás (2008) 

velice slaboduchý film s úžasně hloupými dialogy...

plakát

Appleseed Saga: Ex Machina (2007) 

stominutové intro k počítačové hře. jedna hvězdička za vizuální stránku, která je (mimo postav) vynikající.

plakát

Padlý idol (1948) 

nedá mi, abych nepochválil výkon Bobbyho Henreyho v roli malého chlapce. jeho tisíc způsobů jak říct "Ne!" mě dost bavilo.

plakát

Macocha (1997) (divadelní záznam) 

uječené a uřvané hry nemám zrovna v lásce...

plakát

Ivanov (1984) (divadelní záznam) 

velice působivé zpracování se skvělou hudbou, scénou, kostýmy, hereckými výkony... viděl jsem naživo u nás ve Zlíně a byl jsem naprosto nadšen!

plakát

Transformers (2007) 

dementní film, ale vizuální stránka způsobila, že 2 hodiny utekly jak nic. a kdyby k tomu hráli Meshuggah, to by byla teprve jízda...

plakát

Jasný terč (1997) odpad!

film plný přehrávání, idiotských postav a nesmyslných scén, od něhož jsem několikrát odešel, aniž bych využil možnosti pozastavení. rád bych dal alespoň pár hvězdiček za Minnie, ale ten film byl fakt strašný...

plakát

Zkažená mládež (2007) 

opravdu síla. taky jsem si kdysi užil své jako Joosep, ale zdaleka ne v takové míře. ono by to ani nešlo; a divím se, že někde to jde. hromada přihlížejících, nečinných spolužáků mě vytáčela na maximum. hlavně holky. ale kdo by stál o to postavit se většině a dostat se na druhou stranu jako Kaspar, že.