Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Čtyři k večeři (2022) 

Co jsem to právě viděla?! Velmi matoucí vztahy a podání.

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Kniha je 9/10. Tohle nezachrani ani Tom. Nefunguji ty spravne emoce a budovani charakteru.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Jsem ohromená. Vše krásné - animace, postavy, děj, vyprávění, scénář, hudba. Získalo si mě to.

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Konec je nesmysl. Začátek fajn, pak vyšetřování v pohodě, i když se to trochu táhlo a takové to zavedu vás na tuto stopu, která se pak ukáže slepá, je ohrané klišé. Ale ten konec. To byl nesmysl.

plakát

Království lesku (2021) (pořad) 

Netflix nabídl a já jsem se nechala nalákat. Ve zkratce - spojí jednoho chudého asiata s těmi bohatými a výsledek je takový, že úroveň z nich nemá nikdo. Je to tuctový podprůměr. Nemá to, co nabídnou ani jako bulvární drama.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Tak skvělá myšlenka, to herecké obsazení, vše krásně nahrává tomu, aby to reflektovalo současnou společnost a problémy a přesto to nefunguje. Ten film s tím vším nepracuje dobře. Dohromady to nemá moc emoce a když je vám jedno, jak to skončí, tak to je pak pro mě špatný zážitek.

plakát

Matky (2021) 

Jo, je to senzační. Pokud chcete, aby vás něco přesvědčilo, že už nikdy nechcete vidět nic z české současné produkce, tak tohle je ono. Perfektní ukázka toho, jak nevypadá humor a že já se tomu, co je nechutné nebo zjevné smát nikdy nebudu. Díky, Bravo. Skvělé! A pokud vás opravdu zajímá víc, tak se připravte na několik párů s dětmi. Charaktery jsou vystavené na sterotypech. Stejně tak celý jejich příběh.

plakát

Osvoboďte Britney Spears (2021) (TV film) 

Dokumentární hodnota je tak špatná, že více informací jsem dostala od YouTubera (bez žertů). Na konci hodí pár vět. Dost důležitých mimochodem a ani si neráčí počkat na výsledek soudního procesu a vydají to jako hotové dílo.

plakát

Psí zásahovka (2021) (seriál) 

Co říct no.. "metody" samotného výcviku jsou zastaralé a dávno překonané. Jako byste točili seriál o tom, jak super je dopravovat se koňským povozem, když už dávno máme auta. Nehledě na tu soap operu kolem.

plakát

Rozčarování - Série 3 (2021) (série) 

Jediné zklamání je v tom, že nám tvůrci rozbíjí partu a je tu čím dál míň Lucíka. Vztah Beanie a Elfa stále funguje, ale i jejich interakcí se dost šetří. Doufám, že to bylo jen pro tutu sérii a trio se k sobě zase víc vrátí.