Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (87)

Merkin 

všechny recenze uživatele

Výjimka z výjimek - věc napínavá až do posledního dechu, jejíž závěr je originální, nečekaný a přitom zcela uvěřitelný. Tím, že je každý díl věnován jedné z ústředních postav, scénáristé na poměrně krátké stopáži dokázali zabrousit do hlubších vod charakterů většiny zúčastněných. Současný svět, jehož denní realitou se postupem času stala ta virtuální, je vykreslen ve všech barvách - z nichž převažuje chladnokrevnost, zášť, vypočítavost, přetvářka a ruku v ruce s tím jdoucí osamocenost, perverzita, nespokojenost a úzkost. Jinak snad obyčejní, možná i dobří lidé, vrženi osobní tragédií opět na hladinu skutečna, nevědí, jak na slunci zareagovat, proto volí různé bizarní způsoby adaptace, než opět zalezou do stínů anonymity. To je nakonec případ jak zneužívaných dívek, únosců, vrahů, úspěšných novinářů, policistů i rodiny Nicka Brewera,  Doporučuji. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[83%] Tahle osmidílná minisérie mi docela sedla. Od začátku do konce mě to bavilo, hluchých míst zde bylo minimum. Epizody se postupně věnovali jednotlivým postavám, vše bylo přehledné až do finále. Pointa byla za mě docela slušná a moc jsem ji nečekal. Někteří tu píší, že závěr je moc překombinovaný a hloupý, ale mě to tak nepřišlo. Během dvou dnů jsem tuto netflix záležitost s chutí zkoukl jak nic. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Absolútne skvelý seriál z produkcie Netflix. Tak dobre výstavný a tak napínavý, kedy do poslednej epizódy neviete ani len omylom odhadnúť kto môže byť vrah, kto stojí za tým celým a všetko je to tak neuveriteľne bizarné až si na konci uvedomíte, že sa to naozaj mohlo stať a bezpečnosť dát veľmi podceňujeme a neuvedomujeme si ako zraniteľný môžeme byť v online priestore. V extreme to môže viesť až k smrti, no v tomto seriály to bolo pekne vykreslené a preto doporučujem každému. Nebudete ľutovať. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Do poslednej chvíľky budete podozrievať všetko a všetkých aby na konci ....poźor dramatická odmlka....to bol záhradník :) žartujem...súhlasím a uznávam, že osoba vinná je dômyselne a logicky skrytá a nenapadlo ma dívať sa tým smerom. Takže spokojnosť tak za 80 % a nespokojnosť, že je to už ako v manufaktúre kde to ide všetko ako z montážnej linky a problémom je, že z tej istej. Určite to ale stojí za pozretie a pre ľudí závislých na sociálnych sieťach aj ponaučenie, že sa o svoj život delíte s kadekým..... ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

I se spoilerem... Detektivní thriller ala Chris Carter...roztažený do 8 částí. Tipovat vinníka nemá smysl, protože v každem díle se děj a zápletka ubírá mírně jiným směrem a figurku vytáhnout až v závěru. Jinak každá z části není špatná, krásně ukazuje možnosti využití i zneužití informačních technologií a taky krásně ukazuje, že není radno věřit všemu, co je možné vidět nebo slyšet na internetech. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama