Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (59)

plakát

After the Game (1997) 

Nebylo to úplně špatné. A byla tam Hudson, takže tak. Ale konec filmu je jedno velké WTF.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Nuda. V seriálu se pořád motali nějací ufouni a tady je prdlajs. Naprostá ztráta času. Být to kratší a jako jedna epizoda seriálu, patřila by k těm průměrným.

plakát

Americký kamionista (2011) (seriál) 

Americký nacionalismus aneb já jsem řidič kamionu a by jste hovno.

plakát

Bad Bush (2009) 

Za Vivu 3*, jednu za každou zbraň, kterou použila. Je to typický australský film - takže divný. Film ocení pouze fanoušci, pro ostatní je to ztráta času.

plakát

Bloodrayne: Třetí říše (2010) 

Konečně jsme se dočkali filmu podle předlohy. Škoda, že to nedopadlo moc slavně. Rayne je fajn, ale na tu ze hry samozřejmě nemá. Je to tak trochu nuda a hodně mi chybí rozsekávání nepřátel na kusy.

plakát

Botostroj (1954) odpad!

Přestože se jedná o film, které je dobré vidět a pokud bych si odmyslel ideologii, zůstal by kvalitně natočený (stále aktuální) film, musím právě kvůli té ideologii dát odpad. Alespoň máme zdokumentováno, jaké byli komunisté svině.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Podle traileru jsem čekal více komedie a méně povídání. Ale vůbec to nevadí, zase nemohli hodinu a půl jen střílet po lidech. A když vidím hlavní hrdinku, jak si to zabíjení užívá, můžu jen litovat, že je to pouze film.

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Velmi příjemné sci-fi ze současnosti. Zajímavý příběh, kde hlavní hrdinka (velmi milá), reprezentuje zlé korporace a hodní povstalci jsou zde označeni jako zlí teroristé. Seriály typu Hvězdná brána nebo Star trek moc nemusím, ale Continuum se mi po první sérii velmi líbí.

plakát

Četník v New Yorku (1965) 

Nejslabší četník. Vtipné momenty se najdou, ale celkově je to bída.