Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (91)

plakát

Lesní duch (2013) 

Já myslím, že se tenhle remake povedl...užil jsem si to. Potěšily i závěrečné titulky s muzikou a ,,mrknutí na diváka" na úplném konci titulků. Poslední horor, co jsem viděl, byl kanadský Goblin a to se teda nedá srovnat ani v nejmenším.. No jo, když jsou penízky, je to hned poznat.... :-)

plakát

Probudím se včera (2012) 

Nápadité a vtipné... nečekal jsem to, tudíž velmi příjemné překvapení! :-)

plakát

Arthur (2011) 

Tak díky Helen Mirren se na to koukat dalo a jen za ní přidám hvězdičku, ovšem jinak doufám, že představitele hlavní role už v žádným filmu neuvidím...

plakát

Most (2011) (seriál) 

Sága byla celkem často na ránu, ale jinak opravdu skvělý počin....konec II.série mě celkem rozmrzel, tak budu doufat, že se chystá série třetí..... :-)

plakát

Sejmout zabijáka (2011) 

Nebylo to tak špatné, ale srážím hvězdičku za televizní kameru a divný dabing...

plakát

Američan (2010) 

Také nechápu to nízké hodnocení..... pomalé vyprávění, které vás přesto vtáhne... nádherná kamera...opravdu jsem si to maximálně užil!!!

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Nechápu tak negativní hodnocení....sleduji i Cesty domů na konkurenční televizi a ve srovnání s touto velmi slabší náhražkou Pojišťovny štěstí působí nový počin TV Nova jako svěží vánek...Jasně že se pohybujeme ve vysokých kruzí, které našinci, který žije od výplaty k výplatě není moc blízký, ale scénař není blbý...dokonce některé repliky byly velmi povedené a vtipné...Navíc velmi dobrý casting....obzvláště bych vyzvednul Jitku Čvančarovou, které její modní šéfka, jdoucí tvrdě za svým, sedí jak....však víte co..:-) No a navíc je opravdu děsně sexy.....( velmi mě mrzí, že kvůli Stardance markantně zhubla ) Tereza Brodská sice nápadně připomíná Báru Jordánovou z Ulice, ale tu šéfredaktorku prostě zvládá..Juraje Kukuru byste po pár scénách vlastnoručně uškrtili, jak je skvělej..:-) ...a určitě bych ještě zmínil velmi roztomilou Zuzku Norisovou...Takže sečteno podtrženo...myslím, že jsou mnohem horší seriály....s hloupějšími scénaři..já se na tři díly podíval dnes na internetu, nic jsem od toho nečekal (ten název mě dlouhou dobu dost odrazoval..) a kupodivu...BAVILO MĚ TO!Původně jsem chtěl dát jen tři hvězdičky, ale hodnotím to v rámci seriálů , které se poslední dobou vyskytly...půl hvězdičky tu dát nejde, tak klidně trošičku nadsadím....:-)