Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Zvláštní komedie plná zvláštních výjevů v podání excentrického Russella Branda. Film plný ujetých obrazů a dialogů. To, co je na něm nechutně ulítlé je na něm i zábavné. Jennifer Garner v roli mrchy, na to jsem si nějak nezvykl a navíc jí to ani nešlo. Příště bych jí viděl raději v lepším filmu, než v průměrné romantické komedii. Ač se film tváří jako něco víc, tak mu punc tohohle kýčovitého žánru nikdo neodpáře. Na druhou stranu byla dobrá Helen Mirren. Takže, pokud si chcete užít film se šišlavým poděsem, u kterého z každého postoje těla, každého gesta sálá homofobie, tak je to komedie pro vás. Ti co neradi egoistické filmy, které stojí jen na samolibém předvádění jedince, ať se Arthurovi vyhnou obloukem. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Arthur je tak nepříjemně rozmazlený milionářský spratek, že se mu nedá fandit. Což je u romantické komedie velké mínus. Nepomůže tomu ani naivní psychologizace důvodů, proč se z něj stalo takové hovado. Když ještě film věnuje více prostoru jeho vztahu s chůvou než s chudou, ale dobrosrdečnou dívkou, tak už abys tu romantiku pohledal. U filmu, kde je vtipu tolik, kolik má Arthur střízlivých dní, je takové hledání zbytečné. /12. 1. 14./ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nekupuji si každou půl hodinu nový sporťák, nepromenáduji se v šatech od Lincolna a nepamatuji se, že by se o mne v časech zletilých někdy starala chůva. Spíše mám tendenci na lidí, kteří výše uvedeným disponují, chrlit přátelský oheň a síru. Jenže Arthur se o své nikdy nevydělané peníze dokáže rozdělit s chudinou, za což má ode mne nejednu sympatii a proto jsem ochoten s ním řádit v batmobilu, užívat si v magnetické posteli s nikoli malým množstvím krásek i létat tryskáčem na zmrzlinu. Normálně bych to nedělal, ale po boku zrůdného Russella Branda by mě to určitě bavilo. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Peter Baynham / Story by Steve Gordon / Based on Arthurby Steve Gordon | Hudba: Theodore Shapiro, Mark Ronson | Produkcia: Larry Brezner, Kevin McCormick, Chris Bender, Michael Tadross | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warner | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržba: 47,787,943 $ || ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah, neboli oficiální text distributora, lže hned v první větě, protože miliardář Arthur Bach není ani trochu sympaťák, nýbrž debil s velkým D na začátku. Jeho opilecké excesy nejsou ani trochu vtipné, samotný Russell Brand je ubožák a pravá láska Naomi v podání hnusný Grety Gerwig to jenom podtrhla. Odpad. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Je to již podruhé ve dvou letech, co byla postava původně ztvárněna Johnem Gielgudem v moderním remaku přepsána na ženu a obsazena Helen Mirrenovou. Gielgud hrál v Prospero's Books (1991) pana Prospera, zatímco Mirrenová si zahrála paní Prosperovoou ve filmu The Tempest (2010). (FFilipCZ)
  • Celovečerní debut režiséra Jasona Winera. (HellFire)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama