Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (50)

plakát

Sisu (2022) 

Strašně rychle to začalo být strašně špatný.

plakát

RoboCop (1987) 

Pustil jsem si to po 20+ letech (předtím VHS s rychlodabingem Pavla Trávníčka) s velkými obavami ("ahoj, jsem Martin a jsem reprízofobik"), ale furt to tam je!

plakát

Gran Turismo (2023) 

Scénář se během přeplňované stopáže ani nesnaží o předjetí té kolony klišé před ním.To leckdy nevadí, ale tady jsem ten zkratkovitej full trotl set-up, ve kterým je samotné závodění a dění kolem něj zobrazováno, ani přes plný kontra prostě nepochytal.I v Autech od Pixaru vypadly závody uvěřitelněji a bylo komu fandit.V GT hlavní představitel jakžtakž naplňuje korporátní zadání, nic jiného mu ale podhuštěnej scénář neumožní.Harbourovi řekli "hrej to jak dycky, ale v kombinéze" a Bloom se celou dobu tváří jak ohořelej Schulin uhašenej Staropramenem.Pro petrolheady z gaučů a herních seslí evidentně dostačující, za mě 3/10 a DNF.

plakát

Barbie (2023) 

Měla to být tzv zábava i poučení.Zábava ale skončí nejpozději po návratu do Barbielandu a zbývá jen in your face podávané poučení, které je ale ve výsledku plastikovější než celej Mattel.I ten 90’s klip od Aquy byl trefnější a netrval dvě hodiny. 4.9/10

plakát

Aftersun (2022) 

This is ourselves. Pátá hvězda za ten subjektivně srdcervoucí závěr.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Na břehu řeky Svratky žádný rozrazil nekvete!kurva.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Zlobivý/zmatený gay díky dobrým lidem (kteří film produkovali)prozřel a mohl pak zazpívat dojatému CGI davu. Jako animák od Disneyho by to asi obstálo.

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Yes minister natočeneý jako Pečený sněhulák.