Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (192)

plakát

Dřív než půjdu spát (2014) 

Jedno velké zklamání. Po vydařeném traileru poměrně šok, jelikož film začal být poněkud průhledný a snadno prokouknutelný a ten konec? Vážně? Všichni čekají na konci nějaké velkolepé odhalení, ale to se nekoná, film nikoho ani nikoho moc nepřekvapí. Neurazí, ale člověk by čekal něco poněkud zdařilejšího s touto tematikou, jelikož filmů na tento způsob je hodně a zatím žádný nijak vysloveně nevyniká. Hvězdičky patři snad jen výkonu Colina. Firtha a Marka Stronga, který přestává být záporákem.

plakát

Pianista (2002) 

Zobrazeni hrůz 2.světové války, bez zbytečně natahovańyc scén, reálně a syrově ukázány zvěrstva, která byla páchána na Židech. A Adriean Brody prostě! Rozhodně zasloužené ocenění od Akademie za tento výkon!, celou dobu vás nutí během filmu přemýšlet, jak mohl být někdo schopen páchat tak hrozivé činy? I přes to, zě příběh má šťastný konec, zanechalo to ve mně smutnou stopu, která se neobešla během filmu bez slz...

plakát

Broučci (1995) (seriál) 

Takový jiný večerníček...snad jediný u kterého jsem brečela, snad nejvíc, když zemřela Janinka, depresivní...

plakát

Příhody Kozlíka poplety (1969) (seriál) 

Když jsme si ve školce mohli vybrat, co chceme pustit za video, všichni jedním hlasem vykřikli o kozlíkovi. Byl to super seriál! :)

plakát

Princezna Claire (1996) 

Tak tuhle pohádku jsem viděla minimálně 20x jako malá. (:

plakát

Trojčátka (1995) (seriál) 

Nejoblíbenější seriál z Kouzelné školky. :)

plakát

Mumínci (1990) (seriál) 

Seriál mého dětství, srdeční záležitost!

plakát

Belle (2013) 

Náhodou, tak špatné to zase nebylo. Přiznávám, že film jsem zhlédla kvůli tomu, že tam hrál Tom Felton, můj oblíbenec ze ságy Harryho Pottera. Bohužel se tam moc nevyskytoval. I přes to byl film vcelku podařený, z větší části musel těžit z toho, že se tu občas mihla nějaká větší umělecká jména. Příběh byl poměrně zajímavý, hudba na 1*. Jediné, co mi vadilo, byly místy přehnané romantické scény a jednoduchý závěr.

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Tleskám! Jen tak dál...koho by napadlo, že se Soderbergh vrhne do takovéhi projektu? Drsné, bez přikrášlování, konečně něco nového s ohromným potnciálem!

plakát

Labyrint mysli (2013) 

Všechno, co zde mohli udělat špatně, taky udělali. Až moc průhledné, až moc bez emocí, až moc bez nápadu...