Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (125)

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Už to vypadá, že jediné co Machete opravdu nedělá je běhání - jelikož to prostě neumí :))))

plakát

Bídníci (2012) 

Obecně mi nevadí, když forma podání pokulhává za samotným obsahem filmu, ale sledovat muzikál, kde se zpívá TAKŘKA falešně je opravdu utrpení. Neříkám, že daní herci nepředvádí své maximum jakkoliv žalostné to je, každopádně někdo zřejmě nabyl dojmu, že každá slavná tvář může s notnou dávkou snahy zpívat - což je šeredný omyl.

plakát

Pokoj 237 (2012) odpad!

Stupidní sračka s pokrouceným náhledem na realitu - aneb: "ted vám popíšu celý vesmír na jednom filmu..."

plakát

Rudý úsvit: Nová krev (2012) 

Tak to dopadá, když chce někdo ukončit film, který je dějově v půlce svého vyprávění během 15 minut...

plakát

Rychlé peníze - prodej drog (2012) odpad!

Nic ve skutečnosti neříkající, agitační sračka v protivládním duchu - dělající z každého, kdo nekrade, nebo neprodává drogy hlupáka. Příklady "slavných" lidí, kteří se pyšní svou minulostí o kterou žebrali u soudu jako velký omyl ke kterému je dovedla nevyhnutelná chudoba a podmínky jejich života - stačilo pár let a už se každý tváří, že sedí na miliardách z drogového kšeftu, smějíce se do kamery. K tomu pár dobových informací vytržených z kontextu a pitomci podléhají prvním hlodům svého svědomí - utíkajíc otočit dvě várky fialek od místní smažky s vidinou milionů... Píkovina...

plakát

Veterán (2012) 

Jak drsně může člověk vystoupit z městské hromadné dopravy a udržet si image nepřekonatelného tvrdáka ? Hádám, že právě na tohle vám odpoví Danny Trejo ve svém novém filmu, který našel svůj motiv v dobře známém videu kolujícím po serveru youtube. Pro neznalé: http://www.youtube.com/watch?v=67V6D0oK0hM Ještě dodám, že umně umístěná ledvinka zastane mnohdy i funkci Mcgyverova švýcarského nožíku :-))

plakát

Vražedný lov (2012) 

Věnujete-li celý svůj mladý život tomu, že tvrdnete v jungli na druhé straně země v konfliktu na kterém vám nezáleží - nastane ve vašem životě dost možná moment, kdy vám prostě a jednoduše přeskočí. Pak možná zasvětíte jeho zbytek bezvýznamnému boji v bezvýznamném - neohraničeném lese, kde vás nejspíš pronásledují hrůzy časů minulých - a nebo vás to prostě jenom baví :))

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Oslava všeho amerického - vlajkou počínaje a Coltu 1911 konče. Druhá světová válka je pro filmaře jistě úžasnou studnicí nápadů - teda za předpokladu, že se nebojíte nabourat to klasické "klišé" v jejím samotném pojetí - perfektně to dokázal třeba Tarantino a jeho Hanební Parchanti... Kapitán Amerika je jen další krok v nové éře "originální" recyklace tohoto obrovského konfliktu, kdy jdou fakta stranou a celý děj je tak postaven na souboji absolutního dobra s absolutním zlem s občasným prvkem humoru v kolejích bezbřehé fantazie režiséra... Celkový výsledek je pak mnohdy na výbornou - za předpokladu, že jste schopní oprostit se od zlehčování skutečnosti a bavit se - a přesně takový je Kapitán Amerika - kýčovitý sen o kopání nácků do prdele bosou nohou. :-)

plakát

Černá mamba (2011) odpad!

Neskutečně nudná reklama spojená s hraním pro mě toho nejmíň zajímavého sportu... Ostatně co jsem od toho čekal - ah už vím... Respektive teď už to vím - těch pár zvučných jmen a jejich tučný profit z tohoto krátkometrážního snímku mělo udělat nejspíš pěkné divadýlko... Ale dnes už těch pár úsměvů od božského Bruce a silné slova od frajerů neberou lidi za peněženky (ehm pardon za srdce) tak jako dřív... Nedávám odpad proto, že by se mi to nelíbilo (ono se mi to ostatně ani nelíbilo) ale pro to, že je to naprosto zbytečných 6 minut času, které nespasí ani poletující rozhodčí. Nic na co by člověk nenarazil v každodenní projekci naší televize- jen spousta řečí o ničem a zbytečně nevyužitý potenciál času, který jsem tomu věnoval. Rodriguezovi schopnosti u mě balancují někde mezi schopností natočit geniálně zábavné snímky a zároveň mezi uměním natočit pro mne něco nepochopitelně nudného a nesmyslného...