Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

alchac 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako akční drama to na mě působilo jako dokonalá akční komedie. A ať už to tak autoři zamýšleli nebo ne, bavil jsem se více než dobře. Inu Danny Trejo jako obstarožní, kulhající, pupkatý páprda s vizáží mladého Fidela Castra, co zcela v duchu vládní protikorupční politiky "padni komu padni" mlátí jak skinheady, tak i gangsta černoušky, je prostě k sežrání :o) P.S.: A chci retro dvojku, kde bude vybotoxovaný Bad Trejo natrhávat ass Vietkongu! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Napriek sialenym trailerom a infantilnej premise sa film berie prekvapivo vazne. V dialogovych scenach posobi seriozne a to co predvadza Trejo sa da bez nadsadenia nazvat solidny herecky vykon. Lenze akonahle je pribeh preruseny akciou tak prepne do absurdneho ciernohumorneho brutalneho módu, ktory nepasuje k serioznemu pojatiu postav. Pouzitie zaberov autobusovej nahanacky z Red Heat pokladam za uplne zbytocne. Takze nakoniec som sa po cely cas nevedel naladit ani na jeden pouzity styl. Napriklad v Machete, kde tiez hra Trejo, to dokazali vybalancovat ovela lepsie. 4/10. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Jak důchodce a válečný hrdina přišel k nejlepším letům svého života... Obrovsky naivní příběh, plačící Trejo, který to hraje podle rad Járy Cimrmana a cestuje po Los Angeles autobusem, pěstmi kosí jednoho ozbrojenýho gangsta za druhým a píchá tu nejhezčí babu v sousedství... Ale úplně Špatná prdel to nebyla... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Danny Trejo - prase, co jede na filmový festival ve slamácích a bermudách, držka odporná, co na tu svoji držku nevlastní zbrojní pas, nemytý, nečesaný umaštěnec a páchnoucí neherec, s nímž jsem musel absolvovat film. Ano, musel, protože dvd s "filmem" se mně (předem) nechtělo vyhodit do odpadkového koše, jak to s oblibou dělávám, když se mně film nelíbí. A tohle byla řádná pičovina. To nebyl film, ale laciná fušeřina, i když i fušeřinu urážím. Zhlédnout a ohodnotit ji, je energie, kterou jsem mohl vyplýtvat na normální filmové dílo. Ne na nudnou, lacině uštrikovanou prasárnu s brikeťákovým šereďákem sebraným z nádražní restaurace v Mexiku. Unikum z těchto opic dělat herce. Film taky podle toho vypadá. 0% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vážení a milí přátelové, co k tomuto snímku dodat.... pokus o nasazení Treja do poloh, v nichž ukáže i jiné křeče obličejových svalů, než ,,jsem znechucený, jsem nasraný, jsem strašně rozzuřen a vysouvám řezáky", docela vyšel. Zrezlý Deny přidal výraz vyklidněného - a jako bonus vyndal na světlo boží i xycht, mající znázornit pocit absolutního štěstí. Vycení při něm všech šestašedesát zástupců chrupu, očiska téměř opustí své důlky a již tak krabatá tvář se zbrázdí až do nečekatelných kreací, připomínajících zmenšenou plastickou mapu Himalájského pohoří. Děsivější škleb nenajdete ani v horrorech z nejhorrorovatějších. Super. No, a děj je debilní, zápletka debilní, pointa debilní, ve filmu je dosti debilních postav, které jednají tak debilně, až si připadáte jako debil, že se Vám na to vlastně docela dobře vejrá..... debilita s Denym. Za tři. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • V jedné ze scén je Klondike (Harrison Page) střelen do hrudníku, konkrétně pod bílý pruh zapnuté mikiny. Poté, kdy leží na zemi, však žádné stopy krve na mikině nejsou a mikina je stále zapnutá. V závěru scény je však mikina rozepnutá a průstřel se nachází několik centimetrů pod původním místem průstřelu. (Lumberjack)
  • Film je natočený na základe udalostí v autobuse spoločnosti AC Transit Bus, ktoré nahral jeden z prísediacich a zverejnil na YouTube, kde sa to okamžite stalo hitom. (beso74)
  • Frank Vega (Danny Trejo) sedí na posteli, pozerá televízor a prepína kanály. Ale na obrazovke svieti stále ten istý kanál s poradovým číslom 3. (beso74)

Reklama

Reklama