Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

Když se u komedie tohoto ražení zasmějete až u závěrečných titulků je něco špatně.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Při obsazování rolí kriminalistů šlápl někdo totálně vedle. Nejvíce mě irituje přehaně drsná Hana Vágnerová, která působí až komicky a celý seriál pohřbívá. Dále pak , jako člověka znalého policejního prostředí a metod, některé odborné věci, které jsou hoooodně přehnané. Jedna hvězda

plakát

Ils (2006) 

Moje hodnocení je ovliněno tím, že jsem před Ils shlédnul Eden lake. Snímek na podobné téma dětského násilí drží krok s Jezerem jen díky atmosféře v první polovině filmu. Druhá půlka je již jen natahovanou naháněčkou v lese s řadou nelogičností, kde místo aby film gradoval sklouzává do průměru s očekávaným závěrem.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Vynikající fekální a buranská komedie balencující na hranici geniality a odpadu. Daniels se nečekaně dobře ujal své role imbecila a Carrey očekeváně dobře role ještě většího imbecila. Z tohoto spojení vznikla řada památných scén i když některých hodně absurdních. "Ale Lloyde vždyť Peetie neměl hlavu! Klid Harry to jsem vyřešil."

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Klasika, kterou si nikdy nenechám ujít i když jí znám nazpaměť. Pravidelní návštěvníci vesnické hospody v čele s věrně zahraným (jak jinak) ožralou Polívkou hlásí jak o život. Poměrně dost hlášek z filmu je dnes již kultovních. Vrcholem je pak scéna večeře v restauraci, při které vždy umírám smíchy. "Jak na dno? Do dna!"

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Dlouho jsem si tento film otálel pustit s tím,že se jedná o další průměrnou americkou komedii čemuž nasvědčovalo obsazení hlavní dvojice Wilson Stiller. Moje chyba. Čekala mě totiž parádní retro zábava a 70. léta přeně tak, jak si je přestavuju. Disco, afro účesy, drogy, nařachané káry. Film utekl jako voda a já se bavil a i když jsem se hlasitě od plic zasmál jenom jednou celou dobu jsem měl na tváři blažený úsměv.

plakát

Lesní duch (1981) 

Čert ven zastaralé efekty, Evil Dead vás dostane něčím jiným - atmosférou. Opuštěná lesní chatka, parta přátel probouzející dosud nepoznané zlo a rozprostírající se noc. Dostávalo mě to když jsem byl malý, dostalo mě to i teď po letech.

plakát

Ong-Bak 2 (2005) 

Ano uznávám příběh je stupidní. Snaží se dát akčním scénám nějaký logický rámec, ale nedaří se. V zavěru jsem již jen posouval mezi akčními scénami. Nicméně kvůli příběhu a dialogům si tento film stejně nepustíte. Tím důvodem bude Tony Jaa, který předvádí snad ještě nejneuvěřitelnějsí kopy a údery než v Ong-bak. A pozadu nezůstávají ani capoeirista Lateef a 140 kilové hovado Jones. Zejména na vymlácení celého hotelu bez jediného střihu a závěrečnou čtvrt hodinu budete zírat s otevřenou pusou. Pokud vypnete mozek budete se náramně bavit.