Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama

Recenze (295)

plakát

Tenet (2020) 

(Kino)

plakát

Kazoku wa curai jo (2016) odpad!

Naprostá sračka. Slova ani nedokáží popsat jaký hovno toto je. Je to jako telenovela, ale bez vtipných prvků jako přehrávání atd.. Určitě by se to dostalo do 5 nejhorších filmů, který jsem kdy viděl, protože po celou dobu sledování jsem měl chuť tvůrcům fyzicky ublížit.

plakát

Ďáblův chlapec (2018) (seriál) 

Dobrej nástřel, střed trochu pokulhává a konec je bohužel moc uspěchaný... Celkově pořád dost příjemné, navíc se svěží animací, která není vůbec tuctová.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) odpad!

Pěkná sračka oproti knížkám... CGI vypadá příšerně, příběhy jsou osekané až k pláči, je to nesrozumitelně časově poskládané, některé herecké výkony jsou tak opravdové asi jako ještěří lidé a celkově slovanský pocit, který z toho má přímo sát, tady prostě není. Vypadá to jak kdyby někdo snědl knihy posral se z nich a z toho průjmu udělal tento seriál. A to jsem se celkem těšil, když první epizoda nebyla tak špatná.

plakát

Hyper Future Vision GUNNM (1993) 

Úžasná kresba, ale film je jednoduše dějově prázdný, emoce jsou nedostatečně nevysvětlené a akce je málo. Hlavní postava se zamiluje do chlapce, kterého vidí jednou/dvakrát a má s ním jeden rozhovor, který je prakticky o ničem. Přitom pro něj riskuje život, jak tomu pak má divák věřit.. Ve výsledku prázdné dílo, které nemá co nabídnout. Hlavním viníkem je podle mě krátká stopáž.

plakát

Bosý Gen (1983) 

Málo který film ve mě vyvolá silně nepříjemný pocit - v kladném slova smyslu. Vidět takové hrůzy jako dítě, tak asi kompletně zešílím. Filmu navíc dodává větší emoce to, že je silně inspirovaný autorovým životem. Je až s obdivem jak optimisticky Bosý Gen působí i přesto co žažil.

plakát

Kulový blesk (1978) odpad!

Koutky úst se mi za celou dobu filmu nezvedly ani jednou. Máte humor? A mohl bych ho vidět?

plakát

Jódžú toši (1987) 

Něco na té staré animaci mě prostě láká a tak hodnotím jak hodnotím, i když toto nebyl bůh ví jak dobrý film..