Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Šílený Max (1979) 

Tři hvězdičky už jen proto, že mi film hodně připomínal Fallout, který jsem hrál krátce před shlédnutím filmu :-)

plakát

71 fragmentů chronologie náhody (1994) 

Filmy, kdy sledujeme osudy několika na sobě nezávislých postav, jejichž osudy se v jednom (či několika) okamžicích spojí, jsem viděl několik a opravdu je mám rád. Tento k nim, ale patřit určitě nebude. Přestože film trvá jen něco přes hodinu a půl, měl jsem opravdu nutkání ho několikrát vypnout. Možná je to intelektuální umění a já jsem úplný buran, ale koukat 5 minut na to, jak jeden z hlavních hrdinů odpaluje ping-pongové míčky.....

plakát

Kronika mutantů (2008) 

Trochu neznámý film podle známé hry. Bohužel asi autoři zvolili název jen kvůli reklamě a prezentaci snímku, protože film s hrou nemá příliš společného - jen názvy válčících stran. Film je natočen v (mně) sympatickém komiksovém stylu se sympatickými "hellboyovskými" herci Ronem Pearlmanem a Annou Walton.

plakát

U mě dobrý (2008) 

Dannyho parťáci po česku s příjemně melancholickou atmosférou.

plakát

Klíč (2005) 

Přesně typ horroru, který mám rád. Žádné potoky krve, jen přesně dávkované napětí. Za pointu hvězdičku navíc - byla opravdu skvělá.

plakát

Ti druzí (2001) 

Film, který k budování strašidelné atmosféry nepotřebuje potoky krve nebo laciné lekačky a přesto skvělé dávkovanými porcemi napětí dosahuje v divákovi pocit stísněnosti po celou dobu promítání. A skvělá pointa na závěr!!!

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Skvělý "ukecaný" seriál. Navíc má hlavní postava ráda filmy stejně jako já :-)

plakát

Happy End (1967) 

Geniální, originální a především na české poměry netradiční film.