Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Inferno (2016) 

Zcela odlisny scenar od puvodniho deje knihy, lubrikovane, okorenene, hloupe...

plakát

Zoolander (2001) 

Tady přesně se Stillerův humor povedl na 100%, člověka snadno ošálí dojmem, že jde o zhovadilou slátaninu :) nicméně opak je pravdou. Jedna z mála fakt dobrých amerických komedií... co komedií, jedná se skoro o vlastní žánr: chytrá blbina. aneb ...really really ridiculously good looking...

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Milý poutavý seriál, letmá rekapitulace československých dějin druhé poloviny 20.stol. Připomínka poměrů v totalitním režimu, místy prokládané hezkou hudbou. Takto bych shrnul hlavní rysy seriálu Vyprávěj, který si v rámci seriálové tvorby v Česku drží velmi vysokou úroveň.____ update: pozvolna klesající úroveň. K závěru čím dál víc balastu pro natáhnutí stopáže.

plakát

Invaze (2002) (TV film) 

Na malem letisti uvezni snehova vanice skupinu cestujicich a jednoho odsouzeneho vraha, husta atmosfera jeste vice zhoustne pritomnosti cehosi mimozemskeho. Podobna snaha jako ve filmu "The Thing". Herecke vykony nebyl ten nejvetsi problem, ani hruba struktura scenare (ackoliv neoriginalni) co film opravdu srazelo byla cela rada nelogickych detailu, slabsi atmosfera, reakce a uvazovani postav. Na televizni sci-fi slusna uroven.

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Občas jsem od toho odběhl, ale přišlo mi to prvoplánové. Taky mně tam vadili ti Samovi kamarádi, kromě toho s Downovým syndromem.

plakát

Blade Runner (1982) 

Vzhledem k tomu, že jsem četl předlohu - a již před shlédnutím filmu si utvořil vlastní představu, která se se Scottovou vůbec neschodovala - mě film hodně zklamal. Jmenovitě se jedná hlavně o "úchylné" replikanty atd. Ovšem volba představitele hlavního hrdiny byla znamenitá.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

šíleně nechutnej film, od jeho shlédnutí jsem už nikdy nebyl schopný jíst vanilkový puding či jogurt :)

plakát

Milenci a vrazi (2004) 

Mnoho zde již bylo řečeno, já bych pouze dodal: Nuda a děsný masky.

plakát

Já, legenda (2007) 

Moc dobrej námět, skvělej hereckej výkon Willa Smithe, ale bohužel jak již bylo milionkrát řečeno ten konec, ten konec stál za houby. A animace mutantů resp. nakažených lidí se mi taky moc nelíbila, byli takový moc počítačový.