Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 246)

plakát

Aaltra (2004) 

Černočerná a hezky nasnímaná komedie o dvou pořádně vyčůraných vozíčkářích. Už v polovině filmu mne bolelo břicho od smíchu.

plakát

...a bude hůř (2007) 

No, body dávám za syrovost a atmošku, ale s nikým z té grupy bych se kamarádit nechtěl. A dokonce sám Brabenec v tom prostředí působí jako Boží zjevení.

plakát

A co Bob? (1991) 

Výtečně napsaný i zahraný příběh na klasické téma o tom, jak si psychotik a psychiatr postupně vymění role. Komedie v tom nejlepším slova smyslu - smál jsem se snad každou minutu. Smutný komik Murray má sice ještě dost vlasů, ale už v tomto filmu jsou vidět záblesky jeho dosavadního opusu magnum - Zlomených květin.

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Na tomhle byla nejlepší ta Čtvrtníčkova parodie s názvem Béčko.

plakát

Adamova jablka (2005) 

"Nastav druhou tvář..." Tento film v člověku vyvolá katarzi a touhu být po morální stránce lepším, i když ví, že to je setsakra těžké. Trochu drastické, patetické a tragikomické - ne nadarmo se Bible pořád rozevírá zrovna u Jóba -, ale rozhodně je to působivé. Zázraky se prostě v životě dějí a koláč nakonec přece jen není tak těžké upéct. Tušil jsem, jak to skončí, ale stejně mne ten konec posadil na prdel. Něco takového dokážou natočit jen Evropané, a specielně Dánové. A Mikkelsen je opravdu borec.

plakát

Adaptace (2002) 

Vynikající úlet a Cagem na druhou a párem neskutečných bouraček. Vřele doporučeno všem schizofrenikům, zpoceným scénáristům, milovníkům orchidejí a zubařům. Jeden se v tom ději chvílemi ztrácí, ale i to ztrácení se stojí za to. P.S. Strašně se mi líbila Tilda Swinton... a to ji normálně nemusím.

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) 

Ne tak sofistikované jako předchozí počiny, ale pořád na úrovni. Za bratra otce blbce Cyrila Metoděje a J.V.Sládka i se studánkou oba palce nahoru.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

To teda jako vás všechny fakt bavilo se na to koukat? :-) Zklamání, zklamání, zklamání.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Vtipné a trapné, obojí občas až nebetyčně a hrdina by někdy za své výstupy zasloužil jednu vrazit. Ale má to šmrnc, nenudí to a T. Omundson je snesitelně nesympatický a M. Lawson nesnesitelně sympatická. The best of sobotní odpoledne.