Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 246)

plakát

Brexit (2019) (TV film) 

Jako cynika mne tento film vlastně ani moc nepřekvapil. A bravurní plešatějící sociopat Benedict už vůbec ne (dejte mu už konečně hodně zápornou roli, třeba sériového vraha, ať se vyřádí!). Jinak jde o výstižné zobrazení manipulace vedoucí k referendu, z jehož výsledků jsou teď zjevně nasraní úplně všichni. Skvělý koment: Zeck.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Snad nikdy v životě jsem se každý týden tolik netěšil na další díl českého televizního seriálu.

plakát

Strážmistr Topinka - Zločin v penzionu (2019) (epizoda) 

Je mi líto, ale už je to asi definitivní: Topinka je debil. A scénáristé jsou neschopní - trapnost mnohých scén volá do nebe. Díkybohu aspoň za některé fajn herce ve vedlejších rolích.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

Film je zajímavý jen svým obsazením: Washington-syn, Buscemi-bratr a Driver-driver Paterson. Jinak celkem nuda.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Jako hudební film výborné, jako drama nic moc, jako biografie fiasko. Oproti skutečnosti velmi krotké - a protože tím pádem zjevně hrozila nuda, muselo se mnohé měnit nebo přidat... není divu, že to pak Singera už nebavilo, když mu do toho May s Taylorem pořád kecali. Plusy: všechny hudební části a představitelé Maye a Deacona. Mínusy: vynechaná a zpřeházená fakta (např. vznik We will rock you), chybějící Bowie s Under pressure, vymyšlené konflikty a speciálně Malek. Když např. ve Walk the line přijde na scénu Phoenix, vidím Johnnyho Cashe... když zde vyleze Malek, vidím jen Maleka, nikoliv Mercuryho. Navíc Freddie byl chlap jak hora, žádný skrček s umělým předkusem. Poté, co byl tento film na pár týdnů třetím (!!!) nejlepším filmem na čsfd, jsem se vsadil s kamarádkou, že do Vánoc 2019 spadne pod první dvacítku. Nyní si myslím, že z top20 vypadne už do prázdnin. Nezaslouží si být ani v první padesátce.

plakát

Deadpool 2 (2018) odpad!

Běžte už laskavě s těmi komiksovými superhrdiny do prdele!!! A naučte se tam psát scénáře!

plakát

Králíček Petr (2018) 

Zbytečně a nevtipně ztřeštěné a ujeté - pochybuju, že se to líbí dětem (zlatý Paddington!). Petr je dvě třetiny filmu děsně nesympatická potvora, ale lítost a pokání jsem mu pak věřil. A Domhnall tradičně nezklamal. Ovšem obsadit Margot jenom hlasově, to je hřích donebevolající. Měla si vyměnit roli s poněkud mdlou Rose.

plakát

Máří Magdaléna (2018) 

Nádherná rehabilitace M.M. Rooney úžasná. Joaquin starý a ospalý, ale i tak výborný.