Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (203)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Séria si tretím dielom drží štandard. A to nadpriemerný štandard. Stále, a už sa dá povedať, že je to klišé, ale stále musím pochváliť tvorcov vizuálnych gagov, že vedia predsa len prísť s niečim, čo nieje príliš otrepané, alebo totálne neoriginálne. Proste sa nemôžte nebaviť. A záverečný ´´battle´´ dobrej a zlej hudby mne len dokazuje, že dnešný klubový výplach je niečo, čo nikdy, pokiaľ bude svet svetom stáť, neobstojí voči klasikám. Ako napr. Macarena. Lovu zdar a vidíme sa pri štvorke. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

První díl, zkrátka excelentní. Druhý díl v mnohém překonal díl první, leč v mnohém také nikoli. Oba tak zůstaly excelentními... Nicméně tento třetí díl přiškrtil vše, co nabízely oba předchozí díly dohromady... Kapitánka Erika? Jděte do háje zeleného... Parní konzerva Van Helsing? Humorného nic. V háji s Erikou jim bude dobře... Souboj hudebních skladeb matoucích tzv. Krakena pocházející z Atlantidy? Ne, k smíchu nic... Co vrací úsměv na rty? Děda Vlad v plavkách, pronásledován obdivnými pohledy (mých sester) čarodějnic. Rodina "strejdy" Helmuta v podobě demoliční čety jejich potomků v dětském koutku a náhle volné chvíle pro Helmuta a jeho paní (to už bylo řádné procvičení bránice). Rybí členové posádky a samozřejmě, nezapomenutelná Macarena... "A Haj!" :D ... Přesto, předchozím dvěma dílům sotva šlape na paty... 60% a Tři hvězdy. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Kým prvé 2 filmy boli vtipné, len nepôsobili ako film, tak tentokrát sa vraciame s "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation", ktorý stále nepôsobí ako film a aj humor už na môj vkus hapruje. Dokopy som sa zasmial všehovšudy asi 3x z toho 2x v závere filmu vďaka výberu skladieb Johnnyho. Neviem čo to signalizuje, ale podľa mňa minimálne fakt, že máte s filmom asi vcelku vážny problém a je treba to konečne nejako riešiť. Tentokrát mám pocit, že funguje veľmi málo. V prvom rade hlavná dejová línia je plná a plná všetkých možných klišé, ktoré som videl miliónkrát a absolútne nič nové to do tohto filmu neprináša. Je to tak predvídateľné, že si môžete zobrať do ruky príručku klišé a odškrtávať. Všetko čo si myslíte, že sa vo filme stane sa reálne skutočne stane. Úvodná časť animácie pôsobila veľmi zvláštne. Akoby miestami niektoré miesta absolútne nepasovali do pozadia. A potom mám pocit, kým prvé 2 filmy boli aspoň trošku civilizované a nepôsobili tak neskutočne preafektovane, tak tu je to úplný opak. Všetky emóciu sú animáciou tak zvýraznené, že miestami mi robilo ťažkosti sa na to pozerať. Lebo to pôsobilo absolútne neprirodzene. Nebol som fanúšikom série a myslím si, že tento diel je bez debaty najslabším. A ani tých pár dobrých momentiek a fórov to nezachráni. Jediné čo mi tento film skutočne doprial je asi ukážka toho, že staré klasiky majú v sebe viac energie a pozitivity než všetka moderná muzika, ktorá pôsobí ako hudobné zlo. S tým musím súhlasiť. Hold aj Macarena mala svoje čaro. A má ho doteraz. Neviem čo viac povedať len to, že film neodporúčam na pozeranie. Cítim sa tento mesiac akosi plný negatívnej energie. Asi potrebujem zase vidieť nejaké silné filmy. No uvidíme nabudúce. Hodnotenie: D+ ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pohodová, ztřeštěná blbina, která oproti předešlým dílům výrazně neklesla. Hlavní zápletka je sice extrémně předvídatelná, ale veškerá ostatní výplň funguje a baví. Na druhou stranu je to klasické dojení tématu, jako to svými pokračováními dělala jeden čas Doba ledová, či Já, padouch - tedy takové to vymýšlení, co jednotlivé postavy mohou ještě postrádat, aby se na tom následně vystavěl děj dalších dílů. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama