Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (3 284)

plakát

Absolvent (1967) 

To už je to tak starý? To teda valím oči! V tom případě Dustin Hoffman vypadá furt na svoje roky famózně. Absolvent je moc pěkný film o tom, že se nemusí vyplácet stýkat se s vdanou o generaci starší ženou. Ale není jen o tom, je o životě, o vztazích a o rodině. I díky velmi přirozenýmu humoru si tento film zaslouží 4 hvězdičky a jeho umístění v TOP 200 docela chápu. Přesto mi tam na maximum ´´něco´´ scházelo. 80%

plakát

Absurdistán (2006) 

Komedie, která mohla být za jistých okolností naprosto boží, ale super nápad (který rozhodně nemá od reality daleko) zůstal využit jen z určité části. A tak se nám ve filmu mísí trapné scény s těmi opravdu dost vtipnými, satirickými až silně kritickými a to se mi líbí. Takže hodnocení 70% z mé strany :)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Opět americká romantická komedie, která ve svém žánru patří k tomu lepšímu a určitě stojí za to zhlédnout tento film alespoň jednou. ;-)

plakát

Adamova jablka (2005) 

90 minut ukrutné nudy, ale ty udivené výrazy Adama to zachraňují. Jeho postava mě fakt bavila. Jinak ale nechápu ty nadšené komentáře. Na rozdíl od vás si nemyslím, že natočit divný film o divných lidech, je nějaké umění. 45%

plakát

A dost! (2013) 

Prototyp romantickýho filmu, který neurazí ani nenadchne. 55%

plakát

Africké kočky: Království odvahy (2011) 

Překrásné a neuvěřitelné, jaké příběhy nabízí příroda tam, kde lidská noha nevkročí. Kéž by to tak zůstalo, nebo lépe, kdyby se lidi zredukovali na nějaké udržitelné číslo, dejme tomu 5 miliard a v takovým počtu zůstali stabilně. 100%

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Po druhém zkouknutí jsem se jen utvrdil v tom, že Agent bez minulosti je skvělý akční film, dobře zrežírovaný, natočený, podpořený dobrou údernou hudbou a v čele samozřejmě se sympaťákem Matt Damonem. Nevidím naprosto žádný důvod proč ubírat hvězdičky.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Sexy lesbická krávovinka. Nevím, co se vám nelíbí :-D :-D .....Ladies and gentlemen, first star goes to SARA FOSTER and second star goes to JORDANA BREWSTER.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Strašná blbost, ale když se na to někdy kouknu, tak mě to docela baví.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Hrůza a děs. Je zajímavé, že když se spojí v komedii americká a německá produkce, tak z toho vyleze většinou úplná ptákovina. Každopádně nelze to takhle bagatelizovat. Hlavní vinu má tak či onak režisér. Takže pokud se vám chce zahodit asi 98 minut svého života a dočkat se jen pár vtipných momentů, tak prosím. Já vidím hodnocení pouze na 1 hvězdičku.